Otis leverer elevatorer til de to sidste tårne i Carlsbergbyen

Annonce – Dato 29 sep 2022

Verdens største elevatorproducent skal levere i alt 41 elevatorer.

OTIS - verdens største elevatorproducent

I forbindelse med at Carlsbergbyen går ind i sidste fase med færdiggørelsen af de to sidste byggefelter, har Otis Elevator, i samarbejde med entreprenørfirmaet Arpe & Kjeldsholm A/S, lukket en aftale, der indeholder levering af i alt 41 elevatorer til de to byggefelter. I Otis er vi glade for at vi kom i mål med netop de resterende tårne i Carlsbergbyen – dette afslutter en utrolig spænende rejse for os i Otis. Vi har med denne aftale leveret elevatorer til tre af de i alt ni tårne.

OTIS - Støjsvage og langtidsholdbare bælter Thomas Sørensen, partner i Arpe & Kjeldsholm, udtaler:

Vi var på udkig efter en spiller der kunne løfte opgaven, og vi valgte Otis, fordi de har et godt og stærkt produkt, og fordi det er en anerkendt og stor koncern med stor leveringssikkerhed. Samarbejdet under projekteringen var meget positivt. Otis gennemgik alle bygningstegningerne og kom med deres kommentarer, hvorefter geometrien lå helt fast.”

Byggefelt 10 og 14

Byggefelt 10 omfatter det ca. 100 m høje Høffdings tårn og karrebebyggelserne Brandstrup hus og Stilling hus.

Byggefelt 14 indeholder karreboliger og et tårn på 80 m, lige der hvor Carlsberg-siloen stod tidligere. Byggerierne er tegnet af hhv. Henning Larsen og Dorthe Mandrup og udgør over 100.000 m² og forventes DGNB-certificeret.

Støjsvage og langtidsholdbare bælter

Otis leverer over 40 energivenlige elevatorer til boligkarrerne og tårnene. Samtlige elevatorer i byggeriet leveres med vores patenterede gummibelagte bælter, der bl.a. reducerer støj og slitage på de mange kørende dele, hvilket forøger levetiden på anlægget. Otis introducerede denne teknologi for over 20 år siden, og vi har rigtig mange anlæg, der bare kører uden udskiftning af bælter.

Bæltet består at mindre stålwirer, der via Otis Pulse elektronisk overvåges 24/7. Det øger sikkerheden og minimerer driftstop, hvilket kommer de daglige brugere af vores elevatorer til gode.

Lavt energiforbrug

En anden vigtig feature, der kan understøtte et DGNB-byggeri som her i Carlsbergbyen, er fokus på elevatorer med lavt energiforbrug. Alle Otis Gen2 elevatorer leveres med vores ReGen Drive som sender bremseenergi i form af elektricitet tilbage til bygningen, der blandt andet kan benyttes til:

  • Belysning af elevator og skakt
  • Anden belysning
  • Andre elevatorer
  • Andre bygningskomponenter

Vores elevatorer er designet til at opfylde A-energiklasse iht. ISO 25745 standarden, og der er udarbejdet EDP-dokumentation på alle vores elevatorer.

OTIS - elevatorstol Otis eView

Elevatorstolene leveres i Otis’ vanlige høje kvalitet i såvel materialer som design og med Otis eView: Vores 10,2” store skærm der har flere funktioner. Udover at informere bruger om etagerne er der alt fra funfacts til vejrudsigt, og systemet tilbyder administrator-funktionaliteter som online info til beboere via skærmen, firmalogo’er, nyheder, o.a. Mulighederne er uendelige.

Mange designmuligheder

Design i alt fra rustfrit stål til stort set hele farvepaletten er muligt på vore Gen2 Life og Stream elevatorer, og via Otis Create kan du designe din personlige elevatorstol i over 400.000 kombinationsmuligheder.

Sidste nyt: Otis har i sommeren 2022 afleveret Danmarks hurtigste elevator til Pasteur tårnet i Carlsbergbyen, med en hastighed på 6 m/s (en alm. elevator i boligbyggeri i dag kører med 1 m/s).

Yderligere information: www.otis.com, tlf. 44 88 89 99.

Mere om produktet Elevatorer i nybyggeri

Elevatorer i nybyggeri

Førende i verden - og alligevel personlige

Gen2 Life - brochure
Gen2 Stream - Brochure
Gien-Genesis - Brochure
Gen2 Flex Brochure

Gen2 Flex Brochure

Se brochuren her

Læs mere

SkyRise - Brochure

SkyRise - Brochure

Se brochuren her

Læs mere

Otis GeN2 Features

Otis GeN2 Features

Særlige features ved Otis GeN2 elevatorer

Læs mere

Genesis Gen2

Genesis Gen2

8 pers 630 kg 1 ENT

Læs mere

Life Gen2

Life Gen2

8 pers 630 kg 2 ENT

Læs mere

EPD OTIS Gen2 Life®
EPD OTIS Gen2 Stream®
EPD Otis Genesis®