Hvorfor modernisere en elevator?

Annonce – Dato 4 maj 2023

Ved at modernisere en ældre elevator vil du både forlænge levetiden på elevatoren, samt bevare det eksisterende udtryk som den har. Dette vil bevare bygningens sjæl og udtryk, som det har været igennem mange år.

Otis moderniserer elevator

Når man moderniserer en elevator i stedet for at udskifte den, kan man sparere en del penge. Men snak med din elevatorleverandør, som kan hjælpe dig med at finde den rette løsning, ligesom man altid er velkommen til at kontakte OTIS, så hjælper vi gerne med at finde den rette løsning for dig.

Igennem de sidste mange år, har fabrikanterne brugt meget tid og energi på at gøre elevatoren mere ”grøn”, hvilket passer godt ind i tiden, hvor man mange steder gerne vil sikre sig et mindre strømforbrug og CO2 besparelse.

Ved OTIS har vi specialiseret os i at levere de fleste styringer med en grøn profil, hvilket ved moderniseringer af elevatorer med tove, kan opnå en besparelse i energiforbruget.

Der findes mange typer og former for modernisering af en elevator, så det er vigtigt at man kontakter et firma, som kan hjælpe jer med den rette løsning.

Hvornår skal man modernisere en elevator?

Det lidt ligesom med en bil. På et tidspunkt begynder fabrikanterne at udvikle produkterne, hvilket betyder, at reservedele og supporten til den gamle styring begynder at forsvinde. Oftest kan det betyde længere nedetid på elevatoren, fordi man enten skal specialfremstille en komponent, eller den skal repareres.

Derfor er det vigtigt man konsulterer sig med sin leverandør, så man kan sikre i tide at få lagt penge til side i budgettet, så man kan få moderniseret elevatoren inden den bryder ned. På den måde skal du ikke vente længe på, at elevatorfirmaet får bestilt og monteret styringen osv. Oftest kan der være leveringstider på op i mode 12-16 uger, fra man har ordret en modernisering.

Mange firmaer køber deres styringer rund omkring i Europa, derfor kan man se en længere leveringstid.

I OTIS har vi altid en løsning for jeres behov, så tøv ikke med at kontakte os for en gennemgang. Det eneste det koster er en kop kaffe, så kommer vi med en anbefaling, der tager højde for jeres ønsker og behov.

Ved OTIS sikrer vi os altid at elevatoren lever op til gældende lovgivning, så I vil aldrig skulle bekymre jer om evt. ekstra omkostninger for dette. Det er der taget højde for i tilbuddet. Desuden har vi garanti på at kunne levere reservedele de næste mange år.

styringsmodel ved OTIS er vores ”GeN2-Mod”

GeN2

En meget benyttet styringsmodel ved OTIS er vores ”GeN2-Mod”

Den kan tilpasse sig i mange skakte og ofte kan man fjerne det eksisterende maskinrum, og placere det hele i skakten.

Hvis maskinrummet til elevatoren forefindes over elevatoren, passer den perfekt til dette. Den er Re-Gen, hvilket betyder, at den overskydende strøm som bliver i overskud, sendes tilbage til el-nettet. Dette gør, at den næsten bliver energineutral, da den strøm den bruger, opvejes med den strøm, som den sender tilbage på nettet.

Det er desuden den samme type elevator man køber, når man køber en komplet ny. Det er blot modellen på elevatoren der er forskellig alt efter hvilken type og krav man har til elevatoren.

Yderligere information: tlf.: 4488 8999, www.otis.com/da/dk

Mere om produktet Modernisering af elevator og rulletrapper

Modernisering af elevator og rulletrapper

Opgrader din bygnings vertikale transport

Gen2® modernisering
SkyRise® modernisering
CompassPlus® modernisering
Gen2 Flex Brochure

Gen2 Flex Brochure

Se brochuren her

Læs mere

Otis 606 NCT - Brochure
GeN2Mod - brochure

GeN2Mod - brochure

Se borchuren her

Læs mere

Otis GeN2 Features

Otis GeN2 Features

Særlige features ved Otis GeN2 elevatorer

Læs mere

Otis rulletrappe - brochure