Nyt samarbejde mellem SIEDLE og JUNG

Annonce – Dato 16 mar 2017

To specialister, et system - det perfekte sammenspil

Nyt samarbejde mellem SIEDLE og JUNG

Nyt samarbejde mellem SIEDLE og JUNG

To specialister, et system - det perfekte sammenspil

SIEDLE og JUNG, som er de førende på markedet indenfor bygningskommunikation og bygningssystemteknik, forener deres styrker. Dette betyder at JUNG og SIEDLE kan tilbyde hele elinstallationen som totalløsning, lige fra kontaktsystemer, svartelefoner og bygningsautomation med KNX til hele SIEDLE -sortimentet inden for dørkommunikation. Inklusive app, den mobile video-svarenhed Scope og systemudvidelser som fx postkasser, adgangskontrol og belysning.

Avanceret konfigurator

Alle enheder er integrerede i de relevante projekteringsværktøjer, programmer og manualer samt i SIEDLE-online-konfiguratoren, der fra nu af også er tilgængelig på JUNGs hjemmeside. Som en del af dette samarbejde og med det innovative online-tool kan komplette dørtelefonanlæg projekteres, kalkuleres og visualiseres som totalløsning trin for trin, inklusive svartelefonerne fra JUNG.

Funktionalitet og designfrihed: SIEDLE System Teknologi

Samarbejdet gør det muligt at tilbyde designmæssige og tekniske totalløsninger af høj kvalitet og stor alsidighed. Alle svartelefoner fra JUNG fungerer med alle In-Home-anlæg fra SIEDLE, og dermed kan kundeønsker om svartelefoner i kontaktdesign nu opfyldes. Alle SIEDLE stationer er kompatible med de indendørs stationer fra JUNG gennem In-Home-bussen, og eftermontering er også mulig.

En unik synergi

Både SIEDLE og JUNG tilbyder et omfattende udvalg af overflader og materialer, og begge virksomheder lægger stor vægt på kvalitet, innovation og muligheden for eftermontering. Enestående er også design- og formgivningsmulighederne, et kæmpe plus for arkitekter, der vil sætte pris på at JUNG tilbyder stikkontakter i de ikoniske farver fra den arkitektoniske palet ”Le Corbusier”.

Se mere på www.siedle.dk

Referenceprojekter fra Siedle Nordic A/S

Bestseller

Bestseller

Nybygning | Aarhus | 600-800 mio. kr.

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 12 etager hvor den ene etage er under ...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...

Musikhuskvarteret i Aalborg

Musikhuskvarteret i Aalborg

Nybygning | Aalborg | 40,0 Mio.Kr.

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Aalborg med 21 lejligheder på 10 etager . Se...

Larsen Waterfront

Larsen Waterfront

Nybygning | Aalborg | 60 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 68 lejligheder på 11 etager hvor den e...