NYT AKTIVITETSOMRÅDE MED BEACHVOLLEY OG CROSSFIT

Annonce – Dato 24 okt 2019

Solen skinner fra en skyfri himmel, og sandkorn sendes i alle retninger, når spillerne springer efter bolden. Det er perfekt beachvolleyvejr, fredag den 20. september 2019, hvor Tønder Handelsskole afholder indvielse af skolens nye aktivitetsområde.

STOR AKTIVITET OG HØJT SPILLEHUMØRdet fine nye aktivitetsområde ved Campus Tønder

STOR AKTIVITET OG HØJT SPILLEHUMØR

Efter længere tids planlægning, var det en glædens dag, da snoren endeligt skulle klippes for det fine nye aktivitetsområde ved Campus Tønder. Området, med både beachvolleybane og Crossfit, giver nye muligheder for bevægelse og indbyder til leg og konkurrence - og det ikke kun er for eleverne, men for alle byens borgere - der er nemlig blevet opsat lamper, som gør det muligt også at bruge området i de mørke timer.

”Vi har en stor forhåbning om, at området kan bidrage til stor glæde. At det kan blive et positivt samlingspunkt, også udenfor skoletiden” udtaler Carsten U. Eriksen, direktør for Det Blå Gymnasium

”Aktivitetsområdet giver mulighed for, at eleverne kan være fysisk aktive. Men der er også et socialt aspekt ved det. Vi håber, at de unge vil benytte sig af de nye muligheder” udtaler Solveig Andersen, formand for støtteforeningen Tønder Handelsskoles Venner.

POSITIVT SAMLINGSPUNKT

Tønder Handelsskole er en selvstændig handelsskole, med det formål at dække områdets aktuelle og fremtidige behov for erhvervsrettede, merkantile og almendannende uddannelser. Skolen er kendt som et godt lærested, hvor undervisningen foregår i et tidsvarende og motiverende miljø, hvor udviklingen af de faglige, sociale og personlige kompetencer vægtes højt.

Det nye udendørs aktivitetsområde var derfor en helt naturlig udvidelse af skolens faciliteter, og der var ikke langt fra tanke til handling. Direktør Carsten U. Eriksen tog initiativ til projektet, og snart var flere fra lokalområdet involveret. Aktivitetsområdet er dermed blevet en realitet, ved hjælp af en række fonde og forskellige bidragsydere som har betalt cirka halvdelen - det resterende beløb er betalt af skolen.

Fra projektets start havde skolen et klart ønske om et nyt aktivitetsområde, der både skulle kunne  rumme skolens elever om dagen og efter skoletid, være et positivt samlingspunkt byens borgere. Gennem god dialog med TRESS’ konsulent, faldt valget hurtigt på en beachvolleybane, et flot TRESSfit styrketræningsanlæg, samt en træningsstation fra Street Barbell. Street Barbell, et unikt træningssystem med justerbare vægte, der er integreret i produktet.

”Vi havde hele vejen gennem projektet en god dialog med TRESS’ konsulent og montører, og er utrolig glade for det endelige resultat” udtaler Carsten U. Eriksen, direktør for Det Blå Gymnasium.

Tønder Handelsskole er en selvstændig handelsskoleDet nye udendørs aktivitetsområde

et klart ønske om et nyt aktivitetsområde

BEACHVOLLEY OG CROSSFIT

Beachvolley kan spilles af både drenge og piger, og det er super let at komme i gang. Et sæt beachvolleystøtter og et af markedets absolut stærkeste volleyballnet, er den perfekte løsning til baner i det offentlige rum. Det er hurtigt at etablere en 8 x 16 meter bane, og med en simpel nedstøbning af beachvolleystøtterne samt montering af volleyballnettet, står banen snart klar til brug.

TRESSfit er et multifunktionelt træningsanlæg til blandt andet Crossfit og alm. udendørs træning. Et flot træningsstativ som giver mulighed for at op til 15 personer kan træne samtidig. Selve træningssystemet består af 10 byggemoduler som kan kombineres på forskellige måder og giver et utal af forskellige træningskombinationer. TRESSfit kan leveres i pulverlakeret eller galvaniseret vedligeholdelsesfrit stål.

Træningsstationen fra Street Barbell er fremstillet i høj kvalitet og fremstår i et solidt og brugervenligt design, der opfordrer til træning af alle muskelgrupper. Maskinen kan blandt andet bruges til at lave ”shrugs” som træner nakkemuskulaturen. Vægtskiverne er fastgjort til udstyret, i et sikkert og lukket system, der begrænser tyveri og vandalisme. Maks løftevægt på maskinen er 155 kg.

Yderligere information: www.udemiljø.dk, tlf. 86 52 22 00.