Nye Silestone® klassikere til køkken og bad

Annonce – Dato 8 Dec 2020

Det er det klassiske, naturlige udtryk, der kendetegner de to nye Silestone® kvartsoverflader, som er udviklet med et mål om at tilføre kant, dybde og en markant stil til avant-garde indretninger. De fungerer samtidig som en smuk, ren base i tidløst interiør – helt afhængig af hvordan de indgår og hvilken rolle, de får lov til at spille.

Som en højtydende overflade i såvel badeværelses- som køkkenindretninger er Silestone® et stærkt alternativ til natursten, når målet er en unik kombination af æstetik og funktionalitet. Silestone® er pletafvisende, ridse- og stødfast. Det fungerer perfekt som både bordplader og backsplashes i køkkenet og som bordplader, vaske, gulve og vægbeklædninger i badeværelser – og findes i over 80 designs og farver med forskellige blanke og matte finishes.

Og lige præcis derfor er Silestone® et spændende materiale at lege med. Med de to nye farver er der potentiale til at give de karakteristiske nordiske indretninger både med- og modspil.

Silestone® Eternal Noir fra Cosentino

Silestone® Eternal Noir

Silestone® Eternal Noir har et assysmtrisk design som er inspireret af naturstenens rene elegance. Det elegante mørke udtryk og de intense, dramatiske åretegninger som understøttes af sampillet mellem hvide og gyldne toner matcher det selektive interiørdesign båret af mørke nuancer. Et bærende element eller en kreativ kontrast. Om kollektionen Silestone® Eternal Siden lanceringen af Silestone® Eternal i 2017 har kollektionen været blandt de mest efterspurgte. I 2018 og i 2019 styrkede nye farver og designs kollektionens udtryk og bredde – og nu følger endnu en farve.

SILESTONE® MIAMI VENA fra Cosentino

Silestone® Miami Vena

Miami Vena er en naturlig, ren farve som supplerer en anden populære kollektion, Silestone® Nebula. Miami Vena er inspireret af universets stjernetåger – og har både dybde og bevægelse. Med den rene, hvide base og de dæmpede åretegninger træder designet frem som den hvideste af de hvide nuancer i Silestone® Nebula kollektionen. Et sikkert valg til interiørdesign, som både er tidløst og i tråd med aktuelle trends.

Referenceprojekter fra Cosentino

Ti Trin Ned

Ti Trin Ned

Fredericia

Ejerne af Ti Trin Ned, restaurantchef Mette Hvarre Gassner og køkkenchef Rain...

ToHa - Tel Aviv

ToHa - Tel Aviv

Tel Aviv

Det nye israelske bygningsværk, ToHA i Tel Aviv rummer over 28.000 m2 Dekton ...

Kap West

Kap West

Opførelse af Cape West-kontorbygning i det centrale distrikt "Am Hirshgarten"...

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Stockholm

Byggeriet af Grävlingen blev afsluttet i 2018 og vandt samme år The Macael ...