Nye mørke og stilfulde farver fra Silestone®

Annonce – Dato 18 jan 2018

Takket være den revolutionerende N-Boost teknologi

Nye mørke og stilfulde farver fra Silestone®

Nye mørke og stilfulde farver fra Silestone®

Takket være den revolutionerende N-Boost teknologi

Silestone® præsenterer fire stilrene og unikke nuancer, som kendetegnes af en dyb mørk overflade finish med en særlig og personlig æstetisk karakter. Iconic Black, Negro Stellar, Marengo og Negro Tebas er designede til at udgøre en del af dekorative interiører, hvor præstationsevne og stil overstiger alle forventninger.

Program

Iconic Black
For nuværende er der ikke noget andet produkt på markedet, der kan matche denne sorte nuance af Silestone®, den sorteste sorte blandt kvartsoverflader. Den polerede finish har en enestående glans og en fantastisk lysrefleksion.

Negro Stellar
Består af dusinvis af små glitrende spejle i forskellige former og størrelser, som samvirker med lyset på en hel unik måde, og den polerede finish har en spektakulær glans.

Marengo
Både den polerede og den matte overflade ”Suede” udviser en intensiv gråtone. I denne farvetone smelter enkelhed og funktionalitet sammen i perfekt harmoni.

Negro Tebas
Den mørke æstetik markerer sig i både poleret og mat overflade (”Suede”) takket være den exceptionelle intensitet i tone og ensartethed.

Egenskaber

Iconic Black, Negro Stellar, Marengo og Negro Tebas er synonyme med renhed og excellence takket være deres intensive farver og uovertrufne mekaniske egenskaber.

De fire sorte og mørke toner kompletterer alle interiørdesigns og forbedres yderligere af den innovative N-Boost fremstillingsteknik fra Silestone®.

Takket være N-Boost er det ikke bare elegance og personlighed, som kendetegner disse nuancer, men også et antal enestående tekniske og æstetiske egenskaber.

Fordele ved N-Boost

Med N-Boost teknologien er rengøring af Silestone® lettere end nogensinde takket være dens vandbestandige egenskaber, som afviser alle typer væsker. Farven intensiveres og fremstår mere autentisk og slående, og den polerede finish har en ekstraordinær glans.

Læs mere om Silestone® her.

Referenceprojekter fra Cosentino

Ti Trin Ned

Ti Trin Ned

Fredericia

Ejerne af Ti Trin Ned, restaurantchef Mette Hvarre Gassner og køkkenchef Rain...

ToHa - Tel Aviv

ToHa - Tel Aviv

Tel Aviv

Det nye israelske bygningsværk, ToHA i Tel Aviv rummer over 28.000 m2 Dekton ...

Kap West

Kap West

Opførelse af Cape West-kontorbygning i det centrale distrikt "Am Hirshgarten"...

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Stockholm

Byggeriet af Grävlingen blev afsluttet i 2018 og vandt samme år The Macael ...