Nye farver i Dekton® Industrial-serien

Annonce – Dato 24 okt 2017

Cosentino udvider serien med genbrug og tre nye farver

Nye farver i Dekton® Industrial-serien

Nye farver i Dekton® Industrial-serie

Cosentino udvider serien med genbrug og tre nye farver udviklet af Daniel Germani

De tre nye farver hedder Nilium, Radium og Orix og er udviklet af den argentinske møbel- og indretningsarkitekt Daniel Germani. De supplerer den prisbelønnede farve Trilium, lanceret i 2016. Nilium, Radium og Trilium er inspireret af rustent metal og vejrbidte sten, hvor uregelmæssige organiske mønstre giver en ru, patineret fornemmelse. Orix giver et mere industrielt indtryk af slidt beton og nøddesten.

En hyldest til den iboende skønhed i levende materialer

Daniel Germani, der har udviklet de nye farver, beskriver kollektionen således: "Dekton® Industrial farveserien hylder den iboende skønhed i levende materialer som metal og cement. Vi vil hylde de fejl og uregelmæssigheder, der skabes i løbet af materialets liv og giver det sjæl. Noget vi kan gøre takket være Dekton®-teknologien."

80% genbrugsmaterialer

To af farverne i Dekton® Industrial-serien, Trilium og Radium, er produceret af op til 80% genanvendte materialer. Serien er en del af Cosentinos omfattende miljøarbejde, hvor cirkulær økonomi er i fokus. Takket være investeringer i bæredygtighed har Cosentino formået at tilvirke overskydende materialer fra deres egen produktion og genanvende dem til fremstilling af nye materialer.

Dekton® er et robust og alsidigt materiale

Dekton® tåler fugt, UV-stråler og stærk varme, samtidig med at det er plet- og ridsefrit. Det betyder, at materialet er velegnet til en lang række områder. For eksempel er det praktisk til køkkenindretning, da det kan tåle, at man sætter varme gryder og pander fra ovnen direkte på det uden at skulle bekymre sig om skader. Natural® findes i mange forskellige størrelser op til 144 x 320 cm og i tre forskellige tykkelser: 20 mm, 12 mm og 8 mm.

Vi udstiller på Building Green i Forum. Mød os på stand nr. 112

Se mere på www.cosentino.com/dk/

Referenceprojekter fra Cosentino Group

Ti Trin Ned

Ti Trin Ned

Fredericia

Ejerne af Ti Trin Ned, restaurantchef Mette Hvarre Gassner og køkkenchef Rain...

ToHa - Tel Aviv

ToHa - Tel Aviv

Tel Aviv

Det nye israelske bygningsværk, ToHA i Tel Aviv rummer over 28.000 m2 Dekton ...

Kap West

Kap West

Opførelse af Cape West-kontorbygning i det centrale distrikt "Am Hirshgarten"...

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Stockholm

Byggeriet af Grävlingen blev afsluttet i 2018 og vandt samme år The Macael ...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår