Nye altaner i højstyrkebeton til Skoleparken

Annonce – Dato 17 maj 2018

Nye altaner i højstyrkebeton til Skoleparken Hi-Cons hidtil største renoveringsprojekt

Da Skoleparken på Hillerødsholms Allé i Hillerød valgte Hi-Con som leverandør af ejendommens nye altaner, fik renoveringsprojektet ikke blot glæde af de mange unikke egenskaber, som højstyrkebetonen besidder: en styrke næsten som stålet, betonens formbarhed, en enorm tæthed og slanke elementer. Hi-Con formåede nemlig også at præsentere et løsningsforslag, der bød på både besparelser og procesoptimeringer i det omfattende renoveringsprojekt af ejendommens 330 altaner.

Hi-Cons nye altaner er i højstyrkebeton

Procesoptimering

Udbudsmaterialet bestod af en søjleunderstøttet løsning, hvilket betød at der på alle altaner ville være placeret en 250 mm søjle, der skulle føre laster til punktfundamenterne. Hi-Con valgte dog at byde ind med en udkraget løsning – en løsning der betød, at søjlerne kunne spares væk. Derudover bød Hi-Con ind med en løsning i ét element, hvilket kunne sparre byggeriet for 1650 kranløft og have positiv indflydelse på totaløkonomien.

Mere plads på altanerne

Udover at spare Skoleparken for en søjle på 250 mm og dermed gøre altanerne mere anvendelige for bygningens beboere, forslog Hi-Cons alternative altanløsning også en model, der kunne formindske altanernes brystninger.

I henhold til udbudsmaterialet skulle altanerne beklædes med hele mursten, hvilket ville resultere i et samlet mål på brystningerne på omkring 210 mm i tykkelse. Hi-Con forslog dog en løsning, hvor altanerne blev støbt mod en overfladedug, således altanerne kunne nøjes med at blive beklædt med 40-50 mm teglskaller i stedet for hele mursten. Denne løsning samt materialets unikke egenskab til at fremstille ekstremt slanke elementer kunne formindske brystningernes tykkelse med hele 100 mm.

Hi-Cons alternativ bød derfor på en løsning, der kunne forstørre altanerne med op til 3 m² og gøre altanerne mere anvendelige for Skoleparkens beboere. Samtidig ville løsningen også skabe et lettere og slankere udtryk.

Hi-Cons nye altaner giver mere plads Hi-Cons altaner består af slanke elementer

Tag kontakt i god tid

Hi-Con opfordrer altid sine kunder og samarbejdspartnere til at tage kontakt i god tid, da dette kan være afgørende for at finde besparelser og optimeringer i processen.

Se mere på www.hi-con.dk

Mød Hi-Con på ARCHITECT@WORK den 16.-17. maj. Gratis tilmelding med koden 13801 - KLIK HER 

Referenceprojekter fra Hi-Con A/S

Opførelse af firmadomicil, Arting

Opførelse af firmadomicil, Arting

Nybygning | Vejle | 0,1 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i Vejle . Selve byggeriet er påbegyndt marts 2011 ...

Sydhavnsskolen

Sydhavnsskolen

Nybygning | København SV | 170 Mio.Kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i København på 5 etager . Selve byggeriet er ...

KU Life

KU Life

Nybygning | Frederiksberg | 40- 50 Mio.Kr

Nybygning af universitet i Frederiksberg på 6 etager hvor den ene etage er un...

Domicil til Per Aarsleff A/S i Viby J

Domicil til Per Aarsleff A/S i Viby J

Nybygning | Aarhus | 180 Mio.kr

Nybygning af kontorbygning svarende til 3 bygninger i Aarhus på 5 etager hvor...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår