Nyd 2 altaner i 1

Annonce – Dato 11 Apr 2019

Altaner inddækkes i stadig flere byggerier. Det fleksible valg – til glæde for beboerne – er Lumon, der designer og fremstiller inddækninger af foldeglas. Løsninger, der lukker af for vind, sne, regn og fugle. Så altanen bliver til et ekstra rum, der kan bruges hele året. Samtidig får man 2 altaner i 1: Når det ønskes, er det let at folde glaspanelerne til side og nyde den friske luft på en 100% åben altan.

Altaner og samlede facadeløsningerFoldeglas-løsninger fra Lumon

Dæmper støj og sparer energi

Foldeglas-løsningerne fra Lumon består af en top-profil, en bund-profil og ellers kun glas. Ud over glæden ved at kunne bruge altanen hele året, virker glasset støjdæmpende og giver besparelser på varmeregningen.

Altanglasset Lumon 5 har scoret højeste karakter i en tysk test: En støjreduktion på hele 26 dB(A) er det bedste resultat blandt rammeløse foldeglas på markedet. Ved at lukke altanen – og holde vind, regn og sne på afstand – sparer Lumon samtidig energi til opvarmning af boligen.

Samlede facadeløsninger

Lumon har over 40 års erfaring med at designe, fremstille og installere bygningsfacader – og yder rådgivning gennem hele processen. Grundlagt 1978 i Finland er Lumon nu vokset til over 1.000 ansatte. Alle produkter bliver fremstillet på egne fabrikker i Finland og Canada – og virksomheden er pt. repræsenteret i flere end 20 lande.

Vi er også en grøn virksomhed, der tager miljøansvar alvorligt og overholder LEED-standarderne. Alle produkter er udviklet til at have en stor indvirkning på verden - ikke på miljøet. Og hos Lumon er vi stolte over at have et negativt CO2-udslip.