Lumon glasafskærmninger

Annonce – Dato 7 sep 2023

Lumon glasafskærmninger

Altanafskærmning med foldeglas er en smart og elegant måde at forvandle din altan til et rum, du kan bruge næsten hele året. Vores altaner er ikke bare altaner, men rigtige opholdsrum ligesom en overdækket terrasse, og det er en af årsagerne til, at de er så populære. Selvom glas og persienner lyder som et skrøbeligt materiale, er vores afskærmning designet og testet til at modstå stærk blæst og hårdt vejr – og stadig bevare et strømlinet og elegant udseende.

Lumon glasafskærmninger

Er du interesseret i afskærmning af din altan, så læs mere her:

1. Planlæg brugen af din altan

Vil du bruge den som et sted at slappe af og koble fra, eller ser du den som et samlingspunkt for samvær med venner og familie? Når du har fastlagt dens primære brug, kan du begynde at udforske forskellige designelementer, der vil hjælpe dig med at opfylde din vision.

2. Anmod om en gratis designkonsultation og få et tilbud på altanafskærmning

Book en gratis og uforpligtende konsultation for altanafskærmning og få en skræddersyet løsning, der vil opfylde dine behov perfekt. Få afklaret din tvivl og gør din altan til et rum, der kan bruges året rundt og giver dig mere plads til livet til en pris, der vil overraske dig!

3. Planlæg indretningen og belysning

Overvej størrelsen og layoutet af din altan, samt mængden af sollys og privatliv, den tilbyder. Du kan ønske at inkludere planter eller grønt for at skabe en naturlig atmosfære, eller måske et hyggeligt siddeområde med komfortable stole og puder til afslapning. Hvis du arbejder med en lille altan, kan lodret havearbejde eller en vægmonteret urtehave tilføje et strejf af grønt uden at tage for meget plads.
Belysningen sætter stemningen og skaber en indbydende atmosfære. Stribelys, lanterner og stearinlys kan alle bruges til at skabe en varm og hyggelig atmosfære for aftener på din altan.

Altanafskærmning med foldeglas Skræddersyede løsninger

Der er ikke to hjem der er ens – og det er boligejeres behov og præferencer heller ikke. Netop derfor tror vi ikke på standardiserede løsninger. Vi ved at standardløsninger ikke giver mening, når det kommer til en overdækket terrasse og altanafskærmning. Derfor designer og tilpasser vi hver installation specifikt til dig og dit hjem.

Godkendelse og tilladelser

Vi har lang erfaring med sikring af tilladelser til altanprojekter, og derfor kan vi tage dialogen med din bestyrelse og få processen til at glide fremad problemfrit. Vi har sørget for at Lumons foldeglas lever op til lokalplanreglementet for altaner i lejlighedsbyggeri. Vores team bistår dig med at indhente diverse godkendelser og tilladelser.

Garanti på glas fra Lumon

Med Lumons produkter får du høj kvalitet med garanti. Lumon har mere end 40 års erfaring med at udvikle, fremstille og montere elegante og praktiske udestuer, terrasser og altanafskærmning. Alle vores produkter er nøje udviklet og konstrueret i overensstemmelse med vores værdier, og de lever op til byggelovgivninger, lokalplaner og kundernes forventninger.

For alle Lumon ruder, Lumon persienner og visirpersienner garanterer vi fuld reservedelstilgængelighed i 10 år fra den oprindelige købsdato. Udover funktionelle og sikkerhedsrelaterede komponenter til Lumon ruder, vil reservedele være tilgængelige i én farve i 20 år. For andre produkter købt hos Lumon har vi garanteret fuld tilgængelighed af reservedele i garantiperioden.

Yderligere information: www.lumon.dk, 51 93 47 49.