Gennemtestede altanprocesser til danske arkitekter

Annonce – Dato 16 maj 2023

Vi har udviklet deres processer inden for design, fremstilling og installation, så de passer til danske arkitekter og ejendomsudviklere.

Gennemtestede altanprocesser fra lumon

Teknisk information og support til altanfacader Vores konsulenter forsyner dig med produktspecifikke simulationer og tekniske løsninger samt detaljer om priser og deadlines, så dit altanfacadeprojekt forløber så glat som muligt. Vores projekter omfatter præcise produktmål, rækværksdesign, styrke- og belastningsberegninger, produktions- og installationsplaner, boretegninger og produktspecifikke tekniske detaljer, så tidsforbruget til planlægning og installation reduceres mest muligt. Vi leverer også DWG-filer og materialer til AutoCAD-brugere, Revitool til Revit-brugere og et GDL-objekt til ArchiCAD-brugere.

Glasinddækning fra LumonMiljøbevidste altanprodukter

Vores altanfacader har et negativt CO2-aftryk og lever op til alle LEED-standarder. ”Produktet sælger sig selv. Æstetikken og funktionalitet – det virker bare. Jeg fik installeret foldeglas på min altan for flere år siden og var tilfreds med resultatet. Nu, hvor jeg er flyttet til en ny lejlighed, har jeg også tænkt mig at installere en Lumon-glasaltan her. Det er min erfaring, at det øger værdien af lejligheden og gør den nemmere at sælge. Jeg glæder mig til at få endnu mere glæde af min nye lejlighed med en Lumon-glasaltan”, udtaler John H, København Ø.

Installation af glasfacade i lejlighedsbyggeri

Glasinddækning forbedrer ikke bare bygningens klimaskærm, men har også et strømlinet og moderne udseende. Funktionaliteten og komforten ved en beskyttet altan tiltrækker lejere og ejere, så de kan nyde udsigten fra deres hjem på en sikker og fleksibel måde.

Glasværn

Lumons altanværn er en fleksibel, sikker og bæredygtig løsning til både nybyggeri og renoveringsprojekter. Altanerne i sig selv er smukke at kigge på og giver udsyn. Kombineret med vores foldeglas skabes en strømlinet facade, som understreger bygningens arkitektur.

Hvorfor vælge Lumons altanfacader?

Mere end 40 års erfaring med design, fremstilling og installation af rammeløse glasaltaner og terrasser. Vi gør os umage gennem hele processen og kan trække på den viden og erfaring, vi har samlet gennem årtiers forskning og produktudvikling. Vores altaninddækninger er uovertrufne, når det kommer til stil, pris, udseende, funktionalitet, sikkerhed og brugervenlighed.

Se en video om Sorøparkens nye alter:

Kontakt vores specialister

Find yderligere information: www.lumon.dk, tlf. 51 93 47 49.