Ny forbedret differenstrykregulator fra Frese kan reducere energiforbruget

Annonce – Dato 10 nov 2022

Den nye og forbedrede differenstrykregulator PV Compact, Spectrum-serie fra Frese har markedets laveste tryktab på grund af dens høje Kv-værdi. Det betyder, at du kan spare pumpeenergi og nedbringe energiomkostningerne.

Frese - Få bedre energieffektivitet og slip af med støjgener

Mange varme- og køleanlæg har problemer med støj i anlæggene, dårlig regulering og termostatventiler, der ikke lukker helt. Selvom de fleste anlæg bruger omdrejningsregulerede pumper, vil der stadig ske en øgning af differenstrykket under dellast i større anlæg. Det øger støjniveauet og gør reguleringsventilerne mindre effektive.

En differenstrykreguleringsventil sikrer, at differenstrykket i anlægget altid er konstant, og det beskytter de termostatiske radiatorventiler og reguleringsventiler mod stigende differenstryk og sikrer god modulerende regulering og mindre støj.

ENKEL BETJENING MED INDSTILLINGSSKALA

Den nye og forbedrede differenstrykregulator PV Compact, Spectrum-serie fra Frese regulerer præcist og holder et konstant differenstryk ude i anlægget – uanset varierende tryk og flow. Samtidig sikrer den høje Kv-værdi markedets laveste tryktab, og det er med til at reducere pumpens energiforbrug og de samlede energiomkostninger.

Med opgraderingen af differenstrykregulatoren har Frese ikke kun forbedret det overordnede design, de har også forfinet de små detaljer. For eksempel er der tilføjet en skala, som gør det nemt at indstille og justere differenstrykket på stedet og uden at skulle slå op i datablade eller montagevejledninger.

Der er en skala på ventilhætten med angivelse af kPa, så teknikeren kan indstille differenstrykket direkte uden at behøve en stak papirer at slå op i,” uddyber Przemyslaw Klosiak, Product Manager hos Frese.

KOMPAKT DESIGN I DEN VELKENDTE FRESE-KVALITET

Med sit kompakte design kan PV Compact, Spectrum-serie let indbygges i anlæg og fjernvarme units for at regulere differenstrykket i forskellige dele af varme- og køleanlæg på en effektiv måde. Det kompakte ventilhus gør den nem at installere – især hvis der er begrænset plads. Den kan anvendes i både beboelse og industri, hvor der er varme- og køleanlæg med modulerende reguleringsventiler eller varmeanlæg med termostatiske radiatorventiler, for eksempel anlæg med fan coil units, kølebafler, radiatorer og varmeflader.

Den nye differenstrykregulator er gennemtænkt til mindste detalje og af samme høje standard som Freses øvrige produkter. ”PV Compact, Spectrum-serie er endnu et element i vores bestræbelser på at levere en komplet pakke med alle de komponenter, der er nødvendige for at styre et centralvarmesystem: PV Compact, partnerventiler og vores termostatiske radiatorventil RadCon,” afslutter Przemyslaw Klosiak, Product Manager.

Med PV Compact, Spectrum-serie får du markedets måske bedste differenstrykregulator, så du kan beskytte de modulerende reguleringsventiler, fordi differenstrykket altid er konstant. På den måde kan du optimere både energieffektiviteten og driften i et køle- eller varmeanlæg.

Læs mere om PV Compact, Spectrum-serie her

Mere om produktet Reguleringsventiler varme & køl

Reguleringsventiler varme & køl

Ventiler til effektiv indeklimakontrol til bygninger

Dynamiske motorventiler

Dynamiske motorventiler

Designet til at kombinere dynamisk regulering

Læs mere

Dynamiske flowbegrænsere

Dynamiske flowbegrænsere

Sikrer enkel og præcis flowbegrænsning i varme- og køleanlæg

Læs mere

Indreguleringsventiler

Indreguleringsventiler

Indreguleringsventil med fast blænde til regulering og kontrol af flow

Læs mere

Differenstrykregulatorer

Differenstrykregulatorer

Sikrer en problemfri justering af systemet

Læs mere

Differenstrykregulator - brochure
Dynamisk strengreguleringsventil - brochure
Dynamisk motorventil - brochure
Teknisk information

Teknisk information

Billeder, videoer, tegninger, modeller, technotes og meget mere

Læs mere

CAD tegninger

CAD tegninger

Se tegningerne her

Læs mere

BIM tegninger

BIM tegninger

Se vores BIM tegninger her

Læs mere

Videoer

Videoer

Se vores videoer her

Læs mere