Nedbring pumpens energiforbrug med Freses PV Compact differenstrykregulator

Annonce – Dato 24 maj 2023

Nedbring pumpens energiforbrug med freses pv compact differenstrykregulator

Nogle af de største udfordringer for mange varme- og køleanlæg er støj, ineffektiv regulering og termostatventiler, der ikke lukker helt. Selvom de fleste anlæg bruger omdrejningsregulerede pumper, øges trykket under dellast i større anlæg, og det medfører mere støj og gør reguleringsventilerne mindre effektive.

En af måderne, man kan optimere driften på, er at anvende en differenstrykregulator. Med en differenstrykreguleringsventil er trykket i anlægget altid konstant, og det beskytter radiatorventilerne og reguleringsventilerne mod stigende differenstryk og sikrer god modulerende regulering og mindre støj.

Differenstrykregulatoren PV Compact, Spectrum-serie fra Frese er en ny og forbedret løsning. Ventilen har som standard PV Compact markedets laveste tryktab på grund af dens høje Kv-værdi. Det betyder, at man sparer pumpeenergi og reducerer energiomkostningerne, samtidig med at man mindsker støjgener.

Nem indstilling og kompakt design Med PV Compact, Spectrum-serie har Frese tilføjet en skala på ventilhætten. Det gør, at teknikeren nemt og hurtigt kan indstille differenstrykket på stedet, fordi han eller hun ikke behøver at slå op i datablade eller montagevejledninger.

Derudover har den et kompakt design. Det gør den nem at indbygge i anlæg og fjernvarme units ¬– selv hvis der er begrænset plads. Og den kan anvendes i både beboelse og industri, hvor der er varme- og køleanlæg med modulerende reguleringsventiler eller varmeanlæg med termostatiske radiatorventiler, for eksempel anlæg med fan coil units, kølebafler, radiatorer og varmeflader.

Med PV Compact, Spectrum-serie har Frese tilføjet endnu et produkt i den komplette pakke med alle de komponenter, der er nødvendige for at styre et centralvarmesystem – fra termostatiske radiatorventiler over partnerventiler til differenstrykregulator.

Se PV Compact, Spectrum-serie på VVS’23

På VVS’23-messen i Odense den 24. til 26. maj 2023 kan du se den nye PV Compact, Spectrum-serie på Freses stand C-4139. Og der er meget andet at gå på opdagelse i på Freses stand. Du kan nemlig også se den nye dynamiske 6-vejsventil COMBIFLOW, hvor du kun behøver én ventil og én aktuator for at opnå fuldstændig trykuafhængig afbalancering og styring, eller den energieffektive kombination af OPTIMA Compact Veriflow-serie ventilen og LOGICA Digital aktuatoren, der kan indsamle driftsdata på en enkel og omkostningseffektiv måde, så du kan optimere ydeevnen og digitalisere dig til energibesparelser.

Hvis du er nysgerrig efter at høre mere, er Freses eksperter klar til at rådgive dig om, hvordan du kan optimere driften, reducere energiomkostningerne og forbedre energieffektiviteten.

Læs mere om PV Compact, Spectrum-serie her

Mere om produktet Reguleringsventiler varme & køl

Reguleringsventiler varme & køl

Ventiler til effektiv indeklimakontrol til bygninger

Dynamiske motorventiler

Dynamiske motorventiler

Designet til at kombinere dynamisk regulering

Læs mere

Dynamiske flowbegrænsere

Dynamiske flowbegrænsere

Sikrer enkel og præcis flowbegrænsning i varme- og køleanlæg

Læs mere

Indreguleringsventiler

Indreguleringsventiler

Indreguleringsventil med fast blænde til regulering og kontrol af flow

Læs mere

Differenstrykregulatorer

Differenstrykregulatorer

Sikrer en problemfri justering af systemet

Læs mere

Differenstrykregulator - brochure
Dynamisk strengreguleringsventil - brochure
Dynamisk motorventil - brochure
Teknisk information

Teknisk information

Billeder, videoer, tegninger, modeller, technotes og meget mere

Læs mere

CAD tegninger

CAD tegninger

Se tegningerne her

Læs mere

BIM tegninger

BIM tegninger

Se vores BIM tegninger her

Læs mere

Videoer

Videoer

Se vores videoer her

Læs mere