MOBILIS DESIGN - Nyt samarbejde med SMALLrevolution

Annonce – Dato 9 jun 2020

Mobilis Design har indgået samarbejde med SMALLrevolution, og produkterne distribueres som en del af TRESS’ store produktsortiment.
Med udspring i ønsket om at bidrage til en bæredygtig tilgang til vores fælles miljø er det med stor stolthed, at vi nu kan præsentere det nye samarbejde med SMALLrevolution.

MOBILIS DESIGN - NYT samarbejde med SMALLrevolution

100% GENBRUG

SMALLrevolution er et dansk brand, der har udviklet konceptet SMALL upcycle, en metode til genbrug af plastik, der består af 100% genbrugt og genbrugeligt materiale. Det er farverigt og sjovt og indgår i en cirkulær produktion.

Materialerne der anvendes i SMALLrevolutions møbel-produkter kommer fra plastikemballage, er 100% genbrugeligt og kan smeltes om og genanvendes til nye produkter. På den måde bidrager de til at plastmateriale, der stadig har potentiale til at blive anvendt, ikke bliver unødigt afbrændt eller deponeret.

På hjemmesiden www.mobilisdesign.dk finder du hele møbel-familien SMALLrevolution. Her kan du vælge produkterne både som fritstående udgaver, og klargjort til montering på faste overflader.

SMALLrevolutions møbel-produkter kommer fra plastikemballage

LOKAL PRODUKTION

SMALLrevolution efterstræber at holde produktionen så lokalt som muligt og de arbejder hårdt på at bruge så få materialer i hvert enkelt produkt som muligt, så genanvendeligheden altid er sikret. Derfor tilsættes der heller ikke ekstra farve til møblerne og de fremstår hver gang unikke og med de karakteristika, som det individuelle materiales sammensætning giver dem. Denne kompromisløse tilgang er også med til at understøtte budskabet om, at alle materialer har værdi og skal respekteres.

Mobilis Design

DANSK DESIGN

SMALLrevolutions designs er inspireret af kvinder og udforsker kvindelighed på forskellig vis. De tre skabere, Arendse, Rosa og Mie brænder for at fortælle om genanvendelige materialer og betydningen af sanser og følelser, når der kreeres rum og designs, er stærke drivkræfter i deres samarbejde.

Vi byder SMALLrevolution hjerteligt velkomne i Mobilis Design fællesskabet.

Yderligere information: www.tress.dk, tlf. 86 52 22 00.

Mere om produktet Mobilis Design

Mobilis Design

En serie af uderumsmøbler med fokus på design, tilgængelighed og funktion

Bænke
Borde
Cykelstativer
Møbelsæt
Plantekasser
Skamler
Skraldespande
Sofaer
Stole
Hovedkatalog - Tress udemiljø

Hovedkatalog - Tress udemiljø

Bliv inspireret i vores store hovedkatalog

Læs mere

SCORPIUS Bargruppe
PHOENIX bargruppe
CENTAURUS Bargruppe
SCORPIUS Loungebænk dobbelt
CIRCINUS Bænk U-form
VIRGO Bænke med rumdeler
SCULPTOR Cykelstativ med skammel
DELPHINUS Cykelstativ
PHOENIX Cykelstativ til 5 cykler
Annie Jade Bänk
PICTOR Skraldespand
VIRGO Plantekasse rektangel