MOBILIS DESIGN - NYT brand skabt af TRESS

Annonce – Dato 12 sep 2019

Mobilis Design er en helt ny produktserie, et brand om man vil, skabt af TRESS Sport og Leg. Siden 1982 har vi arbejdet sammen med arkitekter, projektledere, entreprenører, anlægsgartnere og en lang række andre kunder. Vi har lyttet til ønsker og idéer, og udarbejdet mange spændende forslag til virkelige projekter.

MOBILIS DESIGN - NYT brand skabt af TRESS

KVALITET OG DESIGN

Kvalitet er altid vores hovedfokus når vi lancerer nye produkter, og Mobilis Design er ingen undtagelse. Med base i stål og europæisk lærketræ har vi udviklet helt nye designmøbler til alle typer udendørs miljøer, hvad enten de er offentlige eller private. Med sigtekornet indstillet på tilgængelighed og funktionalitet, har Mobilis Design nu set dagens lys.

Vi har valgt at have et både bredt og dybt sortiment, for at du altid kan finde noget der passer ind i dit projekt. Med både siddepladser, borde og utallige tilbehørsmuligheder i hver møbel-familie kan du vælge og vrage; altid med forvisning om at kvaliteten er i samme gode niveau.

På hjemmesiden www.mobilisdesign.dk kan du navigere rundt i produktkategorier som bænke, borde, stole, cykelstativer, skraldespande m.m. Hele sortimentet er samlet i 15 komplette møbel-familier.

Ny produktserie, et brand om man vil, skabt af TRESS Sport og Leg

FRIT FARVEVALG

Når dit projekt er godt i gang skal farven være et let valg og det er det hos Mobilis Design. Lad os være helt tydelige: Hos os kan du selv bestemme farven på møblerne. Helt selv. Du kan faktisk frit vælge mellem et stort antal RAL-farver helt uden ekstra omkostninger, og de øvrige kan vælges mod et tillæg.

NEDSTØBNING ELLER PÅBOLTNING

For hver møbelfamilie har vi valgt den monterings-metode, som vi synes passer bedst, men du kan selv bestemme, hvordan det skal være på dit projekt. Vi forbereder møblerne til enten nedstøbning eller påboltning til terræn, helt efter dit ønske; du skal bare fortælle os hvordan du vil have det.

Fordelen ved påboltning af møblerne til terrænet er, at man slipper for gravearbejde; en ofte økonomisk fordelagtig løsning. Man skal selvfølgelig sørge for en plan og velegnet overflade at montere i. Montering ved nedstøbning er til gengæld en fordel der, hvor underlaget er ujævnt; nedstøbning stiller ikke lige høje krav til et plant underlag.

MOBILIS DESIGN

Plads til mennesker i bevægelse

Mere om produktet Ophold og udemiljø

Ophold og udemiljø

Borde, bænke mm. i høj kvalitet og div. designs til et flot og brugbart udemiljø

Parkmøbler

Parkmøbler

Se vores udvalg af parkmøbler

Læs mere

Cykelstativer

Cykelstativer

Se vores udvalg af cykelstativer

Læs mere

Skraldespande

Skraldespande

Se vores udvalg af skraldespande

Læs mere

Blomsterkrukker

Blomsterkrukker

Se vores udvalg af blomsterkrukker

Læs mere

Overdække

Overdække

Se vores udvalg af overdække

Læs mere

Bålhytter

Bålhytter

Se vores udvalg af bålhytter

Læs mere

Opbevaringsløsninger

Opbevaringsløsninger

Se vores udvalg af opbevaringsløsninger

Læs mere

Informationstavler

Informationstavler

Se vores udvalg af informationstavler

Læs mere

Hovedkatalog - Tress udemiljø

Hovedkatalog - Tress udemiljø

Bliv inspireret i vores store hovedkatalog

Læs mere