Minimale støvgener sikrer godt arbejdsmiljø

Annonce – Dato 7 Dec 2017

Nem og hurtig isolering af loft og hulrum med glasuld

Minimale støvgener sikrer godt arbejdsmiljø

Minimale støvgener sikrer godt arbejdsmiljø

Nem og hurtig isolering af loft og hulrum med glasuld

Den erfarne indblæser af loftisolering Peter Oldenbjerg er ikke i tvivl: ”ISOVER InsulSafe er på alle de vigtigste punkter den bedste løsning, jeg kender til, når det drejer sig om isolering af lofter med løsuld.” Peter Oldenbjerg er især begejstret over, at der næsten ingen støvgener er ved ISOVER InsulSafe, hverken for den person, som fylder maskinen, eller den person, som står for indblæsningen – modsat andre typer materialer, som kan støve voldsomt.

Arbejdsmiljø

ISOVER anbefaler, at man bruger heldragt, når man isolerer med løsuld på lofter. Men støvgenerne ved ISOVER InsulSafe er så små, medgiver Peter, at virksomhedens indblæsere i varmt vejr har kunnet arbejde i korte ærmer. Der er stort set ikke noget, som hvirvler rundt i luften og sætter sig på huden, forklarer han. ”Det føles mere tottet end andre produkter, og det bliver liggende,” siger Peter, som også peger på, at ISOVER InsulSafe sætter sig mindre efter indblæsningen end alternative materialer. Hvor glasuldsproduktet fra ISOVER maksimalt sætter sig med 5%, er hans erfaring, at andre materialer kan have en sætning på 10-20%.

Længere på literen

”Samtidig går ISOVER InsulSafe ”længere på literen”. Vi bruger kun 15 kilo ISOVER InsulSafe pr. kubikmeter, hvor alternative materialer kan komme op i 30-40 kilo. Derfor er det meget hurtigere at arbejde med ISOVER InsulSafe,” slår han fast.

Et velkendt og neutralt produkt

”Det står en stor koncern bag, og ISOVERs produkter har været mange år på markedet. Det er noget, som gør mine kunder trygge. Og så kan de også føle sig sikre på, at der ikke er tilsat en masse kemi til materialet. ISOVER InsulSafe er rent glasuld. Det er et neutralt produkt, som i byggeriet ikke lader sig påvirke af omgivelserne. Det kan ikke brænde og optager ikke fugt,” siger Peter Oldenbjerg.

Læs her, hvorfor du trygt kan anvende produktet i miljømærkede huse.

Få mere at vide på: www.isover.dk/insulsafe

Referenceprojekter fra Saint-Gobain ISOVER

Naturcenter Hindsgavl

Naturcenter Hindsgavl

Anlægsarbejde | Middelfart Kommune | 0,3 Mio.kr

Anlægsarbejde af samlingssteder i Middelfart Kommune . Selve byggeriet er påb...