Træbyggeri: Energirigtigt og bæredygtigt

Annonce – Dato 10 Dec 2019

ISOVER Plus System er en energioptimeret løsning, der med fordel kan anvendes til både lavt byggeri og etagebyggeri. Systemet er en optimal isoleringsløsning til nybyg og renovering, og montagetiden er kort samt giver en god totaløkonomi.

montagetiden er kort samt giver en god totaløkonom

Systemet er oprindeligt designet til efterisolering af enfamilies huse, men er de seneste år blevet brugt mere og mere til nybyggeri. Der foreligger dokumentation for montage på bygninger med højder op til 32 meter. Montage på højere bygninger kræver blot særskilt ingeniørberegning.

ISOVER Plus Systemets to stolper og få komponenter klarer alle detaljer og giver stor fleksibilitet i projekteringsfasen. Systemet er usædvanligt nemt og hurtigt at montere, og der er minimalt materiale spild – derfor bidrager systemet også positivt til bundlinjen.

 få komponenter klarer alle detaljer og giver stor fleksibilitet

Og så harmonerer ISOVER Plus System, der består af træstolper og glasuld fremstillet af op til 75 procent genbrugsglas, med den CO₂-venlige og bæredygtige tankegang.

Vigtigt redskab for arkitekter og ingeniører

”Populariteten skyldes blandt andet, at ISOVER Plus System er et vigtigt projekteringsredskab for arkitekter og ingeniører, allerede mens byggeriet er på tegnebrættet. Selve designet er helt simpelt, vi leverer alle komponenter til monteringen og det kræver intet specialværktøj. Man kan beklæde bygningen med fliser, glas, træ eller hvilken som helst anden facade uden på ISOVER Plus System, og vi har lavet beregningerne på, hvor meget facadebeklædningen må veje pr. kvadratmeter,” fortæller Martin Nytofte-Bæk, produktchef hos Saint-Gobain ISOVER.

Læs mere om de forskellige projekter her.

Referenceprojekter fra Saint-Gobain ISOVER

Naturcenter Hindsgavl

Naturcenter Hindsgavl

Anlægsarbejde | Middelfart Kommune | 0,3 Mio.kr

Anlægsarbejde af samlingssteder i Middelfart Kommune . Selve byggeriet er påb...