Miljø- og performancemæssig blåstempling af Silestone®

Annonce – Dato 12 Apr 2022

Med introduktionen af de nye, innovative produktionsteknologier, HybriQ® og HybriQ+®, lancerede Cosentino i 2021 en ny, bæredygtig generation af de markedsledende Silestone® overflader. Silestone® produceres nu med af 99% genanvendt vand og 100% vedvarende elektrisk energi uden udledning af hverken skadelige emissioner eller spildevand – og er ikke mindst baseret på en ny hybrid formel af råmaterialer og genanvendte materialer, der markant reducerer tilstedeværelsen af krystallinsk silica med helt op til 90%.

Cosentino, miljø- og perfomancemæssig blåstempling af Silestone

Læs mere om HybriQ & HybriQ+ her

FAQ HybriQ & HybriQ+

De nye Silestone® overflader er udviklet af virksomhedens interne R&D afdeling, som allerede ved lanceringen dokumenterede en imødekommelse af de højeste miljømæssige standarder uden at gå på kompromis med kvaliteten af det færdige Silestone® produkt. For at understøtte såvel data som et internt mål om gennemsigtighed og troværdighed har virksomheden netop afsluttet en uafhængig validering og ekstern certificering af de opnåede resultater.

Vurderingen, som blev foretaget af en af verdens førende certificeringskompetencer, DNV GL Business Assurance, dokumenterede til fulde såvel opretholdelse af slutproduktets ydeevne og performance som de miljømæssige milepæle.

Om DNV GL – Business Assurance

Den eksterne blåstempling af den nye generation af Silestone® kommer samtidig med at produktionen på alle Silestone® fabrikker nu er opdateret, hvilket betyder at al nyproduktion af alle Silestone® farver fremover er baseret på enten HybriQ® eller HybriQ+®.

Cosentino, naturstensoverflader

Læs mere om den uafhængige test

De nye teknologier åbnede samtidig for nye designmuligheder med større dybde og transparens, hvilket Cosentino markerede med lanceringen af den naturtro og visuelt smukke kollektion, Silestone® Ethereal – fire marmorinspirerede overflader i forskellige nuancer.

Se Silestone® Ethereal kollektionen her

Referenceprojekter fra Cosentino

Ti Trin Ned

Ti Trin Ned

Fredericia

Ejerne af Ti Trin Ned, restaurantchef Mette Hvarre Gassner og køkkenchef Rain...

ToHa - Tel Aviv

ToHa - Tel Aviv

Tel Aviv

Det nye israelske bygningsværk, ToHA i Tel Aviv rummer over 28.000 m2 Dekton ...

Kap West

Kap West

Opførelse af Cape West-kontorbygning i det centrale distrikt "Am Hirshgarten"...

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Stockholm

Byggeriet af Grävlingen blev afsluttet i 2018 og vandt samme år The Macael ...