Lumon foldeglas og Lumon altanværn

Annonce – Dato 28 maj 2020

Takket være det elegante udseende skiller Lumon altanlukning og altanværnprodukter sig ud fra resten i et nyt byggeri i Antwerpen.

Lumon foldeglas og Lumon altanværnFlot nyt projekt i Antwerpen fra Lumon

Et ambitiøst bygningskompleks

Antwerpen Nieuw Zuid er et nyt boligområde, det mest betydningsfulde byudviklingsprojekt i Antwerpen, ja faktisk i hele Belgien. De arkitektoniske og kvalitative mål, der er sat for området, er ambitiøse. Triple Living, udvikleren af området, er ansvarlig for alle nye byggeprojekter i hele Nieuw Zuid-anlægget. Den 24-etagers boligtårnblok med et hotel i en 6-etagers fløj er for nylig afsluttet. Bygningskomplekset blev designet af KCAPs arkitektkontor i Rotterdam. Interbuild, et belgisk datterselskab af det hollandske BAM-selskab, fungerede som hovedentreprenør.

En oplagt facadeløsning

Lumons produkter passer ind i bygningskompleksets udsøgte arkitektoniske udseende. Lumon begyndte at arbejde på projektet sammen med Fitin glas, deres hollandske distributør, allerede i 2015, da bygningskomplekset var i planlægnings- og udbudsfasen.
”Oversigtstegninger og billeder af komplekset viste os øjeblikkeligt, at de horisontale Lumon altanværn og Lumon-altanvinduesløsninger ville passe godt ind i komplekset,” fortæller Pete Lattunen, Msc. Arkitekt hos Lumon. ”Betonrammerne omkring bygningskroppen giver mulighed for at drage fuld fordel af egenskaberne ved disse Lumon-produkter og således gøre det muligt for vores produktløsninger at skille sig ud fra resten, takket være deres elegante udseende, ” udtaler Lattunen. Selv om vindbelastningen gav udfordringer, blev det også løst ved hjælp af Lumons stærke, men diskrete facadeløsninger.

Yderligere information: www.lumon.dk, tlf. 51 93 47 49.