LivingBetter – konceptet

Annonce – Dato 30 jun 2020

Firmaet Innocon A/S i Vojens opfører 24 nye bæredygtige og flytbare studieboliger på Jomfrustien i centrum af Haderslev. Kommunen har givet grønt lys til at firmaet må opføre boligerne, som hver er på ca. 40 m² og tegnet af 2mPlus Arkitekter i Aalborg.

Fremtidens grønne og bæredygtige flytbare boliger

Direktør i Innocon A/S Danny Hansen udtaler, at ”tanken er at skabe fremtidens grønne og bæredygtige boliger, som kan flyttes. Planloven giver mulighed for at man må opstille midlertidige boliger, så man nemt kan løse en akut og midlertidig lokal boligmangel et hvilket som helst sted i landet. Ideen er at boligerne kan flyttes derhen, hvor behovet er størst. Derfor kalder vi boligerne for flytbare frem for midlertidige, men uden at der er gået på kompromis med design, funktionalitet, godt indeklima eller bæredygtighed. Og prisen er på kun kr. 495.000 plus moms for den mindste enhed på ca. 37 m²”, udtaler Danny Hansen.

Foretrukket til landets første flytbare

Fokus på miljørigtige materialer og løsninger

M2Plus i Aalborg, der er en del af ejerkredsen i Innocon, har tegnet de flytbare boliger. Foruden at fokusere på mobiliteten er der valgt materialer og løsninger, som gør at boligerne opfylder de strengeste BR-krav. ”De kundegrupper, som denne type boliger henvender sig til, stiller i dag store krav til, at de valgte løsninger er bæredygtige og gennemtænkte i forhold til valg af materialer og løsninger. Et forhold som det forventes at især unge lejere vil prioritere i deres valg af bolig. Og her bliver de ikke skuffet. Boligerne er gennemført med gode detaljer både indvendigt og udvendigt på niveau med permanent byggeri og er lavet af nedbrydelige og genanvendelige materialer”, udtaler Lene Starcke fra M2Plus.

LivingBetter konceptet

Som energi- og indeklimaløsning er valget faldet på LivingBetter konceptet fra Horn-Group Aps, som forener Ventilationsvinduets og IKM udsugsvarmepumpers unikke egenskaber i en samlet løsning. Den højeffektive IKM udsugsvarmepumpe er specielt programmeret til at levere både ventilation, varmt vand og varme. Energitilskuddet fra Ventilationsvinduet, som leverer frisk forvarmet luft gennem den dobbelte vindueskontruktion, kombineret med at IKM udsugsvarmepumpen udnytter energien i aftræksluften ned til-15 grader, gør de flytbare boliger så energivenlige, at de opfylder de strengeste BR-krav. Der kræves kun el-forsyning. Det betyder, at de enkelte bolig-units er uafhængige af ekstern varmeforsyning. Det letter en eventuel senere flytning.

Markedets enkleste energi- og indeklimaløsning

LivingBetter er måske markedets enkleste energi- og indeklimaløsning. Den foretrækkes i dag af byggefirmaer og arkitekter med fokus på grøn omstilling og bæredygtighed. LivingBetter er ofte billigere at bygge med da der spares ventilationsanlæg, fjernvarme, jordvarme-anlæg og deraf afledte større indgreb i boligen. Velegnet til både nybyg og renovering i både centrale og decentrale løsninger.

Firmaet Innocon A/S i Vojens opfører 24 nye bæredygtige og flytbare studieboliger

Tests og dokumentation

LivingBetter er fuldt testet og dokumenteret og har betydelige referencer inden for boliger, hoteller, kontorer, skoler og institutioner. Se mere på www.livingbetter.dk

LivingBetter er et 100% dansk koncept nomineret til Innovationsprisen 2019 og den tyske Energie Effecienzpreis 2018.

Yderligere information: www.ventilationsvinduet.dk, tlf. 81 81 81 10.

Mere om produktet Living Better Vinduer

Living Better Vinduer

Varme, Ventilation og godt indeklima – helt enkelt

Det intelligente vindue
Living Better brochure
VENT-1900

VENT-1900

Læs mere om produktet her

Læs mere

VENT-2000

VENT-2000

Er monteret et filter som modstår insekter og groft støv

Læs mere

IKM udsugsvarmepumpe type EX35, 50 og 65

IKM udsugsvarmepumpe type EX35, 50 og 65

EX serien er en komplet varmepumpe unit

Læs mere

BIM-objekter

BIM-objekter

Dowload vores BIM-objekter her

Læs mere

Fremtidens huse er bæredygtige

Fremtidens huse er bæredygtige

Innovative byggeløsninger

Læs mere

Referenceprojekter fra Horn Group Aps. Ventilationsvinduet

Det Biologiske Hus

Det Biologiske Hus

Middelfart

Arkitekt og bygherre: 1:1 arkitekter A/S Nybygget 1-plans bygning ca....

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår