Levende og robuste facader

Annonce – Dato 10 Aug 2017

En skole i Finland har fået et løft med STENI facadeplader

Levende og robuste facader

Levende og robuste facader

En skole i Finland har fået et løft med STENI facadeplader

I Nickby, cirka 35 km nordøst for Finlands hovedstad Helsinki, ligger Nickby Hjerte. Det er en skole, som ved hjælp af STENI Colour, STENI Vision og spændende arkitektur har fået et unikt og levende udseende.'

Specialdesignede facadeplader

Hver skolegård har sin egen primære farve på STENI Colour facaden – fx grøn, gul eller turkis. STENI Vision har gjort det muligt for skolen at få unikke print med mennesker og dyr i bevægelse på den robuste facadebeklædning.

”Vi ønskede, at hver enkelt skolegård skulle have sin egen identitet, og det kunne STENIs facadeplader give os. Farverne er klare og flotte og bliver ikke påvirket ret meget af sol, vejr og vind. Derudover kunne vi få grafikken trykt på pladerne i samme høje kvalitet. Det var ikke specielt dyrt”, siger arkitekt Pentti Kareoja fra ARK-house arkkitehdit Oy. Arkitekten valgte STENI facadeplader for at skabe et farvestrålende og spændende udtryk.

En facade der holder til leg og boldspil

Med valget af STENI Colour og STENI Vision har Nickby Hjerte skolen samtidig fået en facade, der netop kan holde til de aktiviteter, som foregår i en skolegård. STENIs facadeplader er meget robuste og går ikke i stykker ved slag, spark, boldspil eller andre aktiviteter, hvor pladerne udsættes for en hård medfart. Derfor har flere institutioner valgt at skifte facadebeklædningen til facadeplader fra STENI for at spare penge på vedligeholdelse.

Cases

Læs her om, hvordan børnehavebørn i mooncars har testet STENI facadeplader. Eller læs her om en fritidsklub, hvor boldspil blev tilladt i skolegården efter at STENI Colour blev monteret på facaden.

Se mere om facadeplader fra Steni her.

Referenceprojekter fra Steni Danmark AS

Ladegårdsparken

Ladegårdsparken

Udv.renovering | Holbæk | 214,0 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke svarende til 22 bygninger i Holbæk med 910 lejl...

Studsgaarden

Studsgaarden

Udv.renovering | København | 100 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke i København med 412 lejligheder på 8 etager . S...

Havbogade

Havbogade

Nybygning | Sønderborg | 30,0 Mio.Kr

Nybygning af boligblokke i Sønderborg med 9 lejligheder på 6 etager hvor den ...

Sydbyen

Sydbyen

Udv.renovering | Slagelse | 228,0 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke svarende til 23 bygninger i Slagelse med 462 le...