Laserpåskrift til dørstationer med metaloverflade

Annonce – Dato 22 mar 2018

Med laserpåskriften kan særlige ønsker realiseres

Laserpåskrift til dørstationer med metaloverflade

Nye muligheder for individuelle og skræddersyede løsninger

Siedle skaber skræddersyede løsninger med øje for detaljerne

Er man interesseret i at designe sin egen dørtelefon, f.eks. i stål med indgraveret navn, er der nye muligheder. Siedle, der er specialist i specialfremstillede, ultimative kommunikationsløsninger, tilbyder nu at udføre påskrifter ved hjælp af laserskæreteknik, helt efter kundens ønske.

Laserpåskrift er den nye standard

Fællesnævneren for alle Siedle-produkter er, at der er tænkt over både helhed og detaljer. Laserpåskrift er den nye standard for påskrift til dørstationer med metaloverflade. Lasergravering er særdeles præcis og detaljeret. Således er den højteknologiske metode perfekt afstemt efter det pågældende materiale og giver en lang række fordele.

Der er et væld af muligheder: Om det er som tegn og cifre på opkaldstaster og postkasser eller anden individuel information, såsom husnumre og etageangivelser, gade- og firmanavne, symboler og piktogrammer samt logoer, giver lasergravering et flot og klart udtryk.

Perfekt afstemt

Siedle kan tilbyde en perfekt afstemt lasermetode til næsten enhver metaloverflade. På børstet ædelstål, højglanskrom og messing-look glimrer påskriften metallisk. På PVD-belægninger får påskriften et ædelt, mat look, ved bruneret messing lader påskriften den naturlige messing-farvetone komme til udtryk. Og en mørk effekt har laserpåskriften på eloxeret aluminium, hvorved spejlingseffekter undgås.

Helt individuelt

Med laserpåskriften kan særlige ønsker realiseres, f.eks. firmalogo på en overflade på op til 480 x 800 mm. Skulle det ikke være stort nok, efterprøver Siedle også individuelle ønsker, der overskrider disse rammer.

Siedle – præcision, der holder

Laserpåskrift giver mange fordele. På grund af den højere kontrast er den oftest bedre læsbar end gravering. Høj kvalitet og præcis fremtoning er en selvfølgelighed. Laserteknikken garanterer en plant liggende påskrift, der er slid- og vejrfast. Selv de fineste detaljer graveres flot ned i overfladen.

Se mere på www.siedle.dk eller ring på tlf.: 70 22 00 02.

Referenceprojekter fra Siedle Nordic A/S

Bestseller

Bestseller

Nybygning | Aarhus | 600-800 mio. kr.

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 12 etager hvor den ene etage er under ...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...

Musikhuskvarteret i Aalborg

Musikhuskvarteret i Aalborg

Nybygning | Aalborg | 40,0 Mio.Kr.

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Aalborg med 21 lejligheder på 10 etager . Se...

Larsen Waterfront

Larsen Waterfront

Nybygning | Aalborg | 60 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 68 lejligheder på 11 etager hvor den e...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår