Klipper til klippeøen Bornholm – Boulder Rocks

Annonce – Dato 17 sep 2020

TIL ALLE DER ELSKER AT KLATRE

Boulder Rocks er en fantastisk udendørs aktivitet og er med garanti en populær tilføjelse til enhver skolegård, legeplads og park. Boulder Rocks byder på varierende og udfordrende klatring i højder der ikke kræver klatreudstyr.

At Boulder Rocks er et sikkert hit blandt børn og unge, havde man regnet ud på Kildebakken på Bornholm. Det var derfor udelukkende et spørgsmål om det var 1 eller 2 klatresten der skulle til klippeøen, da man mødtes med TRESS’ konsulent tilbage i efteråret 2019.

Efter et par møder omkring behovet på Kildebakken, og grundig vejledning fra både TRESS’ konsulent og montageafdeling, kom man dog frem til at det var hele 3 klatresten der skulle til. De 3 klatresten byder på forskellige sværhedsgrader, så der nu er klatreudfordringer for alle børn, uanset niveau.

Klipper til klippeøen Bornholm – Boulder Rocks

TRESS ER MED HELE VEJEN

At udarbejde byggetilladelser og anden statisk dokumentation, kan være en lang og trættende proces. Skolelederen på Kildebakken tog heldigvis TRESS med på råd, og gennem vejledning og stor fælles indsats, blev der i foråret monteret 3 fine Boulder Rocks på Bornholm.

På området blev der udlagt gittermåtter som faldunderlag og sået græs, så det hele kommer til at fremstå så naturligt som muligt. TRESS benytter udelukkende montører med stor viden og erfaring, så det sikres at det færdige produkt lever op til alle forventninger og står flot i mange år fremover.

udfordrende klatring i højder der ikke kræver klatreudstyr

Under selve opbygningen fik montageteamet besøg af naboerne der også er glade for det nye initiativ. ”Når vi kigger ud af vinduet ser vi nu 3 flotte skulpturer der passer perfekt ind i omgivelserne”.

udendørs montage, legeplads fra Tress

BOULDER ROCKS

Boulder Rocks leveres i 4 forskellige størrelser; Lille, Mellem, Stor og Pro. Boulder Rocks leveres ligeledes i flere forskellige sæt, og altid inklusiv klatregreb med forskellige sværhedsgrader, så der er udfordringer til alle klatrere. Klatrestenene er fremstillet i glasfiber omkring en stærk stålkonstruktion, og overfladen er modstandsdygtig overfor vejret og dagligt slid. Boulder Rocks leveres som standard i grå, men kan også leveres i sandfarvet.

Boulder Rocks klatring på Bornholm, Tress udendørsmiljø

Boulder Rocks >Lille< Den lille klatresten er 1,65 m høj og er velegnet til begyndere og yngre børn, f.eks. i børnehaven. Denne Boulder Rock leveres færdigsamlet og skal ikke forankres, da den er vægtet med beton i bunden.

Boulder Rocks >Mellem< Den mellemste klatresten er 3,45 m høj og er velegnet til både begyndere og lidt ældre børn. Denne Boulder Rock leveres også færdigmonteret og skal ikke forankres, da den er vægtet med beton i bunden.

Boulder Rock >Stor< Den store klatresten er 4,15 m høj og er velegnet til de lidt ældre børn og voksne. Denne Boulder Rock kommer i to dele og kræver et betonfundament.

Boulder Rock >Pro< Pro klatrestenen er 5 m høj og er velegnet til store børn og voksne, og dem der er vant til at klatre. Denne Boulder Rock kommer i to dele og kræver et betonfundament.

Læs mere oM Boulder Rocks her

Yderligere information: www.udemiljø.dk, tlf. 86 52 22 00.