ISOVER på Building Green

Annonce – Dato 31 okt 2016

Byggeri skal være bæredygtigt. Hør hvordan man realiserer den grønne vision.

ISOVER på Building Green

ISOVER på Building Green

Bæredygtighed i praksis

Byggeri skal være bæredygtigt i alle faser – lige fra projektering over produktion til genbrug. ISOVER er med på Building Green i Forum 2.-3. november 2016 for at vise, hvordan de bidrager bæredygtighed.
Sammen med fem andre Saint-Gobain-selskaber sætter ISOVER ”grønt” fokus på alt fra projektering over produktion, transport til byggepladsen og livet i bygningerne.

Miljøvaredeklarationer

På standen kan man blandt andet høre mere om, hvordan miljøvaredeklarationer anvendes i praksis når en bygnings bæredygtighed bestemmes efter principperne i DGNB. Lær mere om, hvordan miljø, energi og arbejdsforhold kan tænkes ind i hver enkelt detalje i byggeriet med fokus på indeklima – herunder lyd, lys og luft – transport af byggevarer, arbejdsmiljø osv.

Mød eksperterne

Dygtige fagfolk fra ISOVER og de andre Saint-Gobain-selskaber er på standen og der er mulighed for, at professionelle og studerende kan drøfte deres projekter og ideer med dem. ISOVER ønsker, at de besøgende går oplyst og inspireret fra standen, så de selv kan arbejde videre med bæredygtige principper og produkter i byggeriet.

De seks danske Saint-Gobain-selskaber på fællesstanden er Ecophon, Glassolutions, Gyproc, ISOVER, Weber og Saint-Gobain Glass.

Yderlige informationer ISOVER: Marit Petersen, tlf. 72 17 17 14
Yderligere information generelt: Charlotte Stange Frederiksen, tlf. 36 77 09 09

Referenceprojekter fra Saint-Gobain ISOVER

Naturcenter Hindsgavl

Naturcenter Hindsgavl

Anlægsarbejde | Middelfart Kommune | 0,3 Mio.kr

Anlægsarbejde af samlingssteder i Middelfart Kommune . Selve byggeriet er påb...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår