Innovative overflader til arkitektur og design fra DEKTON®

Annonce – Dato 24 jan 2019

Verdens førende producent af innovative overflader til arkitektur og design, Cosentino, præsenterer industrielle Dekton® nyheder. Virksomheden fortsætter i samarbejde med den argentinske arkitekt og designer, Daniel Germani, den karakteristiske linje i Dekton® Industrial Collection, der skaber nye æstetiske standarder ved at kombinere innovation og forskning med internationale design- og interiør trends.

Den globale lancering af de 4 nye nuancer, Laos, Soke, Kreta og Lunar, supplerer Dekton® Industrial Collection, som indtil nu har bestået af Trilium, Radium, Nilium og Orix, der har markeret kollektionen som et iøjnefaldende, nyskabende og urbant valg. Kollektionen har vundet flere internationale design og arkitekturpriser, senest Architezer A+ Awards’ Popular Choice 2018 indenfor materialer til interiør og overflader.

Dekton® Industrial Collection løfter metal, rust og cement, som længe har været en del af de globale designtrends, ind i en nye æra – og giver dem nyt liv i samspil med designere og arkitekter over hele verden. Designet og unikke tekniske egenskaber som modstandsdygtighed mod UV-stråler, ridser, pletter, varme, en unik holdbarhed og ikke mindst formater op til 144 x 320 cm og pladetykkelser fra 8 til 30 mm gør dem anvendelige til gulve, vægbeklædninger, bordplader, belægninger, etc. både inden- & udendørs.

Nylanceringerne er rolige, æstetiske udtryk, der skaber kontrast til kollektionens bestående iøjnefaldende, markante designs:

Laos

Den banebrydende nyfortolkning af cement, Laos, tilfører med sin mørke farves vejrbidte struktur kollektionen ny personlighed og skaber et nyt innovativt udtryk. Den matte finish med grå årer og gyldne toner er ideel til indretninger med et stærkt personligt udtryk.

Soke

Sokes rolige, levende udtryk er inspireret af klassiske cementgulve. Strukturens realistiske revner er diskret indarbejdet i den detaljerede baggrund – og designet er en perfekt kombination af gråtoner og nuancer, der gør designet anvendeligt i vidt forskellige indretninger.

Kreta

Kretas rolige struktur er inspireret af klassiske cementgulve. Overfladen skaber et enkelt og roligt udtryk med mørke og lyse områder, der blender ind og giver karakter. Den matte overflade og de grå toner matcher en bred vifte af materialer og gør Kreta anvendelig
i mange designløsninger.

Lunar

Industriel æstetik og en genfortolkning af cement er udgangspunktet for den sidste af de 4 nyheder, Lunar, som med sit bløde udtryk og den lyse base gør farven fashion-minded og aktuel. Mønsteret og baggrunden er afbalanceret og flyder sammen til et anvendeligt udtryk med bred appel.

De 4 nyheder i Dekton® Industrial Collection præsenteres såvel hos det landsdækkende forhandlernet – og online på www.dekton.dk.

Referenceprojekter fra Cosentino

Ti Trin Ned

Ti Trin Ned

Fredericia

Ejerne af Ti Trin Ned, restaurantchef Mette Hvarre Gassner og køkkenchef Rain...

ToHa - Tel Aviv

ToHa - Tel Aviv

Tel Aviv

Det nye israelske bygningsværk, ToHA i Tel Aviv rummer over 28.000 m2 Dekton ...

Kap West

Kap West

Opførelse af Cape West-kontorbygning i det centrale distrikt "Am Hirshgarten"...

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Stockholm

Byggeriet af Grävlingen blev afsluttet i 2018 og vandt samme år The Macael ...