Hightech på postkassen

Annonce – Dato 12 Apr 2013

Postkasser fra Siedle kan meget mere end blot at samle post.

Hightech på postkassen

Postkasser fra Siedle kan meget mere end blot at samle post. Forbindelsen med dørkommunikationen gør postkassen intelligent og skaber en ensartet fremtoning ved indgangen.

Tidssvarende dørkommunikation er mere end bare at ringe på, tale og åbne døre. Udfordringerne ved tærsklen er blevet mere kompleks. Hertil kommer discipliner som f.eks. informere, se, overvåge, adgangskontrollere, koble, belyse – og selvfølgelig også modtage post.
Postkasseanlæg fra Siedle forener disse funktioner i en ensartet stil, der defineres af brugeren. Udover æstetiske aspekter findes der helt rationelle argumenter for at forene dørkommunikation og postmodtagelse: De elektriske, akustiske og ergonomiske egenskaber, der gælder for alle komponenterne, er afstemt perfekt i forhold til hinanden. Og til postkassen fås flere og flere intelligente funktioner – lige fra den elektriske åbning af postkassen til postmeldeenheden.

Elektrisk åbning af postkasse
Til kommunikationssystemet Steel tilbyder Siedle den elektriske åbning af postkasser; et ideelt supplement til adgangskontrollen. Den åbner postkassen pr. fingeraftrykslæser, kodelås eller Electronic Key, i stedet for med nøglen. Siedle supplerer den mekaniske lås derfor med en elektrisk lukkeenhed, postkasselågen udstyres med et greb. Ved behov kan forskellige fingre indlæses.

"Du har post"
En kort lyd, et lysende symbol, en vibrationsalarm og så ved man, at der er noget i mailboksen. Det, som er en selvfølge for indgående e-mails og SMS'er, findes nu også til postkassen: Siedle tilbyder en postmelder til Classic og Steel. Så snart brevklappen åbnes på postkassen, signaliseres dette af en LED-lampe i Comfort-stationen indendørs. Den slukker, så snart postkasselågen åbnes.

Billedunderskrift Postmelder:
Nem funktion, forbløffende effekt: En taste på den Comfort-stationen indendørs signaliserer, at der er kommet post.

Referenceprojekter fra Siedle Nordic A/S

Bestseller

Bestseller

Nybygning | Aarhus | 600-800 mio. kr.

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 12 etager hvor den ene etage er under ...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...

Musikhuskvarteret i Aalborg

Musikhuskvarteret i Aalborg

Nybygning | Aalborg | 40,0 Mio.Kr.

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Aalborg med 21 lejligheder på 10 etager . Se...

Larsen Waterfront

Larsen Waterfront

Nybygning | Aalborg | 60 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 68 lejligheder på 11 etager hvor den e...