Hi-Con elementer til Ceres Corner

Annonce – Dato 25 jan 2018

Altaner, altangange og tagplader i CRC i2®

Hi-Con elementer til Ceres Corner

Ceres Corner

Altaner, altangange og tagplader i CRC i2®

Da Ceres Corner stod færdigbygget i 2015, var det med Hi-Con elementer i CRC i2® højstyrkebeton monteret på bygningens facade. Ceres Corner stod færdig som den første bygning blandt andre byggerier såsom Bryggerhaven, Ceres Park og Ceres Plaza, der alle sammen er med til at skabe rammerne for det spændende byggeprojekt og Aarhus’ nye bydel, Ceres Byen. Bydelen kommer til at være omdrejningspunkt for både studieliv, erhverv, kultur og private boliger.

Hi-Con elementer til Ceres Corner

Ceres Corner, der består af 131 lejligheder, er udstyret med både altangangselementer, pladealtaner og C-formede altaner med indstøbte tegl i CRC i2®, der er Hi-Cons egen generation af højstyrkebeton. Altangangselementerne findes i fire varianter og udgør tilsammen omkring 700 m2 kombinerede tag- og altangangselementer.

De C-formede altaner varetager ligeledes en dobbelt funktion, idet konstruktionen både fungerer som en tagplade for den overdækkede altan samt altanbund for den overliggende altan. Alle elementerne er støbt i grå CRC i2® high performance concrete med rustfrie stålfibre og med en pladetykkelse på mellem 95 og 110 mm.

Om Hi-Con

Siden 2001 har Hi-Con udnyttet potentialerne i højstyrkebeton til blandt andet at udvikle tynde og skræddersyede altaner, trapper og facader til både renovering og nybyg. Deres gennemtestede og dokumenterede materiale gør, at virksomheden har verdens bedst dokumenterede højstyrkebeton, som de kender ned i detaljen og ved, hvordan reagerer i forhold til både belastning, holdbarhed og brand.
Udover Ceres Corner, har Hi-Con leveret løsninger i højstyrkebeton til Ceres Plaza, Bryggerhaven og Ceres Park, som alle er en del af Aarhus’ nye bydel, Ceres Byen.

Materialet - CRC i2® højstyrkebeton

Hi-Con arbejder konstant med at udforske og udvikle højstyrkebetonens potentialer og egenskaber til at skabe premium arkitektur. Deres unikke og slanke produkter kombinerer materialets frie formgivning med en styrke, der er at finde i stålet og en holdbarhed, der er længere end både stålet og almindelig beton.
Denne kombination gør Hi-Cons materiale CRC i2® højstyrkebeton anvendelig i omgivelser, hvor der er behov for et kompleks og slankt design samt unikke strukturelle egenskaber.

Besøg Hi-Con på www.hi-con.dk eller på www.hiconsite.wordpress.com

Referenceprojekter fra Hi-Con A/S

Opførelse af firmadomicil, Arting

Opførelse af firmadomicil, Arting

Nybygning | Vejle | 0,1 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i Vejle . Selve byggeriet er påbegyndt marts 2011 ...

Sydhavnsskolen

Sydhavnsskolen

Nybygning | København SV | 170 Mio.Kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i København på 5 etager . Selve byggeriet er ...

KU Life

KU Life

Nybygning | Frederiksberg | 40- 50 Mio.Kr

Nybygning af universitet i Frederiksberg på 6 etager hvor den ene etage er un...

Domicil til Per Aarsleff A/S i Viby J

Domicil til Per Aarsleff A/S i Viby J

Nybygning | Aarhus | 180 Mio.kr

Nybygning af kontorbygning svarende til 3 bygninger i Aarhus på 5 etager hvor...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår