Fremtidens bæredygtige kontorer med unikke designs og farver

Annonce – Dato 12 maj 2021

Hvad nu hvis vi kunne efterligne naturens lydmiljøer på et kontor ved at lære af vores oprindelse? Gøre plads til at lade vores tanker strejfe frit omkring. Lade idéer få luft. Imidlertid er 70 % af os utilfredse med støjniveauet på vores arbejdsplads.

Ecophon lancerer Master Eg – et nyt akustiksystem

At sørge for en behagelig akustik handler ikke kun om at få mennesker til at føle sig godt tilpas. Det handler om at øge produktiviteten. Jo mindre vi bliver forstyrret, desto mere produktive, effektive og kreative bliver vi. Derfor har Ecophon i mere end 50 år arbejdet på at skabe indendørs miljøer, der ligner det, vi oplever ude i naturen.

Skab dit eget unikke design med et svævende look

Ecophon lancerer nu Master Eg – et nyt akustiksystem, der er skræddersyet til kontorlandskaber og åbne områder, hvor akustik af den allerbedste kvalitet er påkrævet. De nedhængte loftplader giver en høj lydabsorption og taleklarhed i travle kontorer, hvilket booster produktivitet og trivsel. Pladerne fås i fire formater og 22 inspirerende farver, som giver uendelige muligheder for at designe innovative og stilfulde mønstre.

Travle kontorer får en førsteklasses regulering

Master Eg er designet til åbne kontorlandskaber og travle områder med strikse krav om god akustik.

Mens mange virksomheder finder værdi i at flytte til åbne kontorlandskaber, så har denne tendens en omkostning. Der findes stærke beviser for, at denne form for kontorer kan reducere uforstyrrethed og jobtilfredshed samtidig med, at forstyrrelser og stressniveauet øges blandt medarbejderne på kontoret. Med det nye Master Eg system kan travle kontorer få en førsteklasses regulering, der reducerer forstyrrelser og fremmer medarbejdernes velvære og effektivitet”, fortæller Mads Søndergaard, Business Unit Manager fra Ecophon.

Ecophon, Master Eg systemet har sortmalede kanter og et sort skinnesystem, der skjuler de bærende pladekanter og dermed skaber et unikt svævende look

Bedre taleforståelighed og færre forstyrrelser

Master Eg systemet har sortmalede kanter og et sort skinnesystem, der skjuler de bærende pladekanter og dermed skaber et unikt svævende look. Arkitekter kan anvende et standarddesign eller lave deres egne skræddersyede designs ved at anvende forskellige kombinationer af plader. De fire bærende kanter gør det nemt at montere og demontere pladerne.

Master Eg giver et utal af designmuligheder for arkitekter, som gerne vil forbedre indendørs miljøer, både visuelt og akustisk, i deres projekter. Mange kontorlandskaber har behov for akustisk regulering, men systemet er optimalt til alle kontorer og områder med uønsket støj og dårlig taleklarhed. Et stigende antal kontorer omdannes til sociale mødesteder og kræver derfor bedre taleforståelighed og færre forstyrrelser”, siger Poul Jensen, Arkitektrådgiver fra Ecophon.

NyEcophon, Nye farvemuligheder til design af store rume farvemuligheder til design af store rum

Forskning viser, at farver bidrager til et mere positivt, sundt og engageret arbejdsmiljø, og der er rigtig mange ting, man kan gøre for at skabe fantastiske arbejdspladser – hvor mennesker er effektive og trives. Ecophons produktsortiment tilbyder uendelige designmuligheder ved hjælp af forskellige farver, teksturer, størrelser, former og montagemetoder.

Et akustikloft er ofte den største sammenhængende overflade i et lokale. Loftet påvirker ikke blot hele interiørets udtryk, men også slutbrugernes trivsel.

Få yderligere information her, tlf. 36 77 09 09.

Referenceprojekter fra Ecophon

Sundbyberg Rådhus
Øhavsskolen i Faaborg

Øhavsskolen i Faaborg

Nybygning | Faaborg-Midtfyn | 26,4 Mio.Kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i Faaborg-Midtfyn på 2 etager . Selve byggeri...

Widex

Widex

Nybygning | Allerød | 100-200 mio.kr.

Nybygning af kontorbygning i Gentofte på 6 etager hvor den ene etage er under...

Skolen på Grundtvigsvej

Skolen på Grundtvigsvej

Indv.renovering | Frederiksberg | 36 Mio.kr

Indv.renovering af undervisning & institution i Frederiksberg på 4 etager . S...