Fleksibilitet stopper ikke ved tærsklen

Annonce – Dato 10 nov 2016

Siedle sætter nye standarder for dørkommunikation

Fleksibilitet stopper ikke ved tærsklen

Fleksibilitet stopper ikke ved tærsklen

Siedle sætter nye standarder for dørkommunikation

Bygningskommunikationen har tilpasset sig de moderne måder, vi lever på. Den er blevet mere mobil. Hvilket betyder, at en indgangsparti ikke længere bare er et indgangsparti, men meget mere end det. Det perfekte indgangsparti skaber tillid, leder de besøgende ind i bygningen og giver dem mulighed for at finde sig til rette og orientere sig.

Nem adgang, mobilitet og fleksibilitet

Det er derfor altafgørende for dørkommunikationsspecialisten Siedle hvordan den besøgende bliver modtaget. Der skal være nem adgang og den besøgende skal føle sig hjemme ved tærsklen. Mobilitet og fleksibilitet i Siedles systemer muliggør at man kan modtage sine kunder, selv når receptionisten ikke er til stede.

Den mobile dørkommunikation

Siedle tilbyder mange muligheder indenfor bygningskommunikation, der gør tærsklen mobil. Udover Smart Gateways, Siedle App, og Siedle Scope kommunikationsterminal er Access det største og mest fleksible system, Siedle nogensinde har udviklet, og som er den bedste tilgængelige løsning til komplekse krav og fordringsfulde brugere.

Den IP-baserede kommunikationssystem Siedle Access kan skaleres og muliggøre en lang række funktionelle udvidelser. Med Access bliver dørkommunikation en del af IP-verdenen, og rækken af muligheder bliver endnu større, når vi bevæger os fra dørmiljøet og ind i bygningen. Det unikke ved Access er at det integreres fuldstændigt i et IP-netværk og beriger dette med hele funktionsbredden i Siedles systemteknik, lige fra samtaleforbindelsen over video og intercom til komplekse koblings-og styrefunktioner.

Dørkommunikation med intelligent funktion

Siedles produkter giver mere mobilitet og sørger for at kunden ikke bliver forvirret, venter for længe ved tærsklen eller går forgæves. I Siedles dørkommunikationssystemer med intelligent funktion er alt forbundet med alt. Derved imponerer Siedle ikke kun på design, men også ved de ekstra funktioner, de nye muligheder for dørkommunikation byder på.

Yderligere information: www.siedle.dk

Referenceprojekter fra Siedle Nordic A/S

Bestseller

Bestseller

Nybygning | Aarhus | 600-800 mio. kr.

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 12 etager hvor den ene etage er under ...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...

Musikhuskvarteret i Aalborg

Musikhuskvarteret i Aalborg

Nybygning | Aalborg | 40,0 Mio.Kr.

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Aalborg med 21 lejligheder på 10 etager . Se...

Larsen Waterfront

Larsen Waterfront

Nybygning | Aalborg | 60 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 68 lejligheder på 11 etager hvor den e...