Fantasihaven – masser af plads til fantasifuld leg

Annonce – Dato 3 nov 2020

Børnehuset Fantasihaven, er navnet på den nye daginstitution der er bygget i Smørum Vest. Området havde fået vokseværk, og med op mod 250 nye boliger kunne de nuværende daginstitutioner ikke rumme alle de nye børn i området. Egedal Kommune besluttede derfor at bygge en ny daginstitution, i forbindelse med en nye udstykning.

Planerne for byggeriet startede på en bar forårsmark i 2019, hvor både plancher og tegninger blev præsenteret. Combi Byg har forstået opførelsen, og den flotte bygning står nu færdig, omkranset af et meget fint udeområde. I samarbejde med TRESS's konsulent, Martin Andersen, blev alle legeredskaberne til det store udeområde nøje udvalgt. Der har hele vejen igennem været fokus på akitektonisk fremtræden hvor der tages stort hensyn til miljøet, og netop dét indfrier produkterne fra TRESS. 

En komplet og nyetableret legeplads

TRESS tilbyder flere forskellige legemiljøer og resultatet hos Fantasihaven er et godt eksempel på, at produkterne fra de forskellige serier let kan kombineres. Når man leverer legepladser til børn, skal sikkerheden være helt i top, og det er den naturligvis. Alle legepladsprodukterne er konstrueret i overensstemmelse med den europæiske standard for legeredskaber EN1176. Som yderligere kontrol af sikkerheden, bliver alle legemiljøerne løbende testet af TÜV, som har verdens mest omfattende og velfungerende afprøvnings- og godkendelsesprocedurer.

EN KOMPLET OG NYETABLERET LEGEPLADS
 

CLASSIC NATURE serien er primært rettet mod børn mellem 3-14 år og er en meget populær serie, hvor de diskrete farver, sammen med et tiltalende design, får produkterne til at passe godt ind i alle miljøer. Produkterne er lavet af organisk og oliebehandlet lærk samt ståldele, der er pulverlakeret. Plastdelene er lavet af UV-resistent HDPE-plast. Denne kombination gør produkterne meget holdbare og vedligeholdelsesfrie.


Klatremiljøet Junglen er et af mange produkter fra Classic Nature serien. Klatremiljøet byder på mange sjove udfordringer der giver børn i forskellige aldre, mulighed for at udvikle både deres fysik, koordination og balance. Junglen er stedet for fantasifuld fri leg.

Enhver legeplads bør have et vandlegesystem. Børn elsker at lege med sand og vand, og med et vandlegesystem, er der rig mulighed for mange timers sjove lege. Vandlegesystemet fra Classic Nature serien indeholder et legebord med vandposter, vandkanaler og evt. en stolpe med mulighed for at hejse spande med vand op i luften. Plast og pjask er tilladt her.

Et solsejl kan på varme solskinsdage give tiltrængt skygge over sandkassen. De solide stolper i lærketræ og det firkantede solsejl er perfekt til at skabe skygge på legepladsens opholdsområder. Solsejlet er fremstillet i HDPE som er et meget slidstærkt og UV bestandigt materiale.

Se alle produkterne i Classic Nature serien HER

Se alle produkterne i Classic Nature serien HER

NATURE SERIEN fremstår med et naturligt visuelt udtryk der passer godt ind i alle miljøer. Produkterne er inspireret af naturens farver og former, og giver både børn og voksne en herlig oplevelse af frihed og natur. Kombinationen af Robinia og lærketræ sikrer høj kvalitet og vedligeholdelsesfri produkter.

En Wigwam legehytte er et tipi telt lavet af lærketræ. Børn elsker at lege i huler og hytter, og Wigwam tilbyder både ly og læ for vind og vejr, og så er det et godt sted at gemme sig. En Wigwam legehytte passer perfekt ind på legepladsen, og er et godt samlingspunkt for fantasifuld leg.

En fugleredegynge er blandt de mest populære legeredskaber på en legeplads, og det forstår vi godt. Fugleredegyngen har en diameter på enten Ø: 90 cm eller Ø: 120 cm, hvilket betyder at flere børn kan gynge på sammen tid, og dermed styrke venskaber og sociale relationer. Når børn gynger så træner de balanceevnen og fremmer dermed den grov-motoriske udvikling.

På legepladsen finder man ofte et dobbelt gyngestativ der er udstyret med en dækgynge og en småbørnsgynge. Nature gyngestativerne er fremstillet af kraftige stolper i Robinia træ samt ståloverligger, der gør at gyngestativet overholder alle gældende standarder med hensyn til kvalitet og sikkerhed. Gyngestativer fra Nature serien leveres både som enkelt og dobbelt stativ, og kan udstyres med et stort udvalg af gyngesæder. 

Se alle produkterne i Nature serien HER

På legepladsen finder man ofte et dobbelt gyngestati

PIONEER SERIEN er primært rettet mod børn i alderen 2-14 år. Serien er populær for det store udvalg af legemiljøer, der med forskellige designs, farver og detaljer, passer perfekt på enhver legeplads. Der anvendes udelukkende materialer der sikrer maksimal holdbarhed. Alle plastdetaljer er i UV-resistent. Slip fantasien løs, og giv plads til mange timers leg.

En legeplads med kuperet terræn nærmest kalder på en eller flere rutsjebaner. Pioneer serien tilbyder rutsjebaner med platform i forskellige længder og bredder. En rutsjebane med platform er ideel til montering på en bakke. Her kan børnene danne kø, og gøre klar til deres rutsjetur.

Se alle produkterne i Pioneer serien HER

Se alle produkterne i Pioneer serien HER

FIND FLERE PRODUKTER TIL LEGEPLADSER HER


Yderligere information: www.udemiljø.dk, tlf. 86 52 22 00.

Mere om produktet Legepladser

Legepladser

Gør drømmen om en indbydende og inspirerende legeplads til virkelighed

Legepladsserier

Legepladsserier

Se vores legepladsserier

Læs mere

Klatreleg

Klatreleg

Se vores produkter til klatreleg

Læs mere

Temaleg

Temaleg

Se vores produkter til temaleg

Læs mere

Sand, vand & sol

Sand, vand & sol

Se vores produkter til sand- og vandleg

Læs mere

Balance & motorik

Balance & motorik

Se vores produkter til balance og motorik

Læs mere

Gynger

Gynger

Se vores udvalg af gynger

Læs mere

Legehuse

Legehuse

Se vores udvalg af legehuse

Læs mere

Gummifigurer

Gummifigurer

Se vores udvalg af gummifigurer

Læs mere

Opstregninger

Opstregninger

Se vores udvalg af opstregninger

Læs mere

Hoppeleg

Hoppeleg

Se vores produkter til hoppeleg

Læs mere

Karruseller

Karruseller

Se vores udvalg af karruseller

Læs mere

Rutsjebaner

Rutsjebaner

Se vores udvalg af rutsjebaner

Læs mere

Hovedkatalog - Tress udemiljø

Hovedkatalog - Tress udemiljø

Bliv inspireret i vores store hovedkatalog

Læs mere

Legeplads ved børnehave i Smørum
Legeplads ved boligforening i Vejen
Legeplads ved boligforening i Aalborg
Legeplads ved skole i Sønderborg