Energibesparende altan- og terrasseinddækninger

Dato: 9 maj 2019

Lumon designer og fremstiller altan- og terrasseinddækninger, som gør at man minimerer vind, sne, regn og støj på sin altan eller terrasse. Når det ønskes, kan man altid folde glaspanelerne til side og dermed have 100% åbent!

Udover den oplagte fordel at kunne benytte altanen eller terrassen hele året har Lumon altan- og terrasseinddækninger en række andre fordele, såsom at være energibesparende og støjreducerende.

 

Øvrige program

Desuden fremstiller Lumon altanværn og persienner til deres foldeglasløsninger. Altanværn findes i to versioner: med eller uden balustrader.

Energibesparelser: 10,9% - 42,2% ved hjælp af Lumon foldeglas

Her ses et oversigt af energibesparelser over de forskellige byer, der benytter Lumons foldeglas:

ENERGIBESPARELSER: 10,9% - 42,2% VED HJÆLP AF LUMON FOLDEGLAS

Firmaprofil

Lumon er grundlagt i 1978 i Finland og er nu vokset til over 1000 ansatte. Alle produkter bliver fremstillet på egne fabrikker i Finland og Canada. Lumon er pt. repræsenteret i over 20 lande, hvoraf de største markeder er Finland, Spanien og Sverige.

Se mere på lumon.com/dk eller ring på tlf. 28 34 47 49.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår