EN SKATERPARK MED LYDSVAGE RAMPER

Annonce – Dato 8 okt 2019

Skallerup Seaside Resort stod i 2018 med et brændende ønske om at etablere en ny skaterpark til feriecentrets gæster. Ramperne skulle passe til gæsternes forskellige aldre og behov, samtidig med at det skulle være forholdsvis lydsvagt at benytte. Gennem god sparring med TRESS’ konsulent og et par referencebesøg, faldt valget hurtigt på de helt rigtige moduler.

EN SKATERPARK MED LYDSVAGE RAMPERRamperne skulle passe til gæsternes forskellige aldre og behov

DESIGN DIN EGEN SKATERPARK

Det store udvalg af skatermoduler gav mulighed for at bygge en skaterpark som passede præcist til området, og Skallerup Seaside Resort Skaterpark blev snart en realitet. Et par af skatermodulerne blev opstillet som ’stand-alone’ ramper til blandt andet air tricks, mens andre blev bygget sammen til større ramper – der skulle være noget til alle.

Skaterparken er velegnet til både skateboards, løbehjul, rulleskøjter, waveboards og BMX cykler – kort sagt, til skaere på alle niveauer. Et aktivt uderum til leg og samvær, for både nybegyndere og erfarne skatere er dermed skabt.

”Skaterparken er utrolig populær, og bliver benyttet i stor stil af både områdets unge samt feriecentrets gæster”, udtaler Steen fra Team Aktiv

Det store udvalg af skatermoduler

ROBUST OG KLAR TIL DET OMSKIFTELIGE VEJR

Skallerup Seaside Resort ligger ved Vesterhavet, og kravet til materialerne var at de skulle kunne klare det omskiftelige vejr. Alle modulerne fra TRESS er lavet af højkvalitets skaterbeton, som har den absolut længst mulige levetid i forhold til andre løsninger på markedet.

Ramperne passer perfekt ind i området i Skallerup, og grundet den ekstra overfladebehandling, fremstår de med et flot sandfarvet udtryk, der holder i mange år. Stålet på skatermodulerne kan som her leveres i galvaniseret stål, men kan også lakeres i valgfri farve.

”Det endelige resultat blev præcis som aftalt, og vi er utrolig glade for den gode vejledning og de konkrete forslag vi fik fra TRESS gennem hele forløbet” udtaler Steen fra Team Aktiv

Sport og leg inspirerer og begejstrer børn og unge over hele verden, og er en voksende kilde til motion og sundhed. Gennem udvikling og tilpasning af flere skatermiljøer i Danmark, har TRESS opnået stor viden og erfaring på området . Står du med et lignende projekt hjælper vi altid gerne med råd, vejledning og konkrete forslag.

Yderligere information: www.udemiljø.dk, tlf. 86 52 22 00.