Ecophon Mængdeberegner til akustikprodukter

Dato: 23 Aug 2018

Ecophon har udviklet et redskab, der hjælper dig med at finde den korrekte mængde akustikplader samt de tilhørende profiler og tilbehør. Mængdeberegneren gør det let at planlægge brugen af Ecophon produkter til netop dit projekt.

Gratis redskab

Mængdeberegneren, som findes på ecophon.dk, er gratis og kræver ikke download af nogen software. Ud fra en drop-down liste vælger du det Ecophon akustikprodukt, du ønsker, pladestørrelse, farve samt indtaster de givne oplysninger på det rum, hvor akustikforbedringerne skal monteres. Herefter vises automatisk de profiler og det tilbehør, montagen kræver.

Sikker og nøjagtig beregning

Det smarte er her, at du kun får vist de muligheder, der er for det givne Ecophon produkt, du har valgt.

Dette giver en sikker og nøjagtig beregning, der ikke kræver opfølgning fra en Ecophon medarbejder, når alt tilbehør og produkter bestilles.

Du guides igennem hele forløbet og får på en liste vist det anbefalede tilbehør, antal kasser og/eller stykker for at opnå den korrekte montage. Hermed undgås unødig spild af plader og tilbehør og fordyrende omkostninger.

 

Listen kan sendes som pdf fil til den e-mail adresse, du ønsker.

 

Få de avancerede funktioner

Opretter du dig som bruger med e-mail adresse, får du adgang til mere avancerede funktioner som at gemme og downloade dine beregninger og oprette egne projekter med flere beregninger. Endvidere kan du oprette en projektoversigt, hvor samtlige produkter fra hele projektet vises. Denne oversigt kan selvfølgelig også downloades. Ecophon Mængdeberegner findes på Ecophon.dk under E-værktøjer

Om Ecophon

Ecophon udvikler, producerer og markedsfører akustiske produkter og systemer, der bidrager til et godt arbejdsmiljø ved at styrke folks velbefindende og ydeevne. Virksomheden har forretningsenheder i 14 lande og omkring 750 medarbejdere. Ecophon indgår i industrikoncernen Saint-Gobain, som er verdensførende inden for habitat og byggeriet, med et stærkt fokus på bæredygtighed og innovation.

Referenceprojekter fra Ecophon

Øhavsskolen i Faaborg

Øhavsskolen i Faaborg

Nybygning | Faaborg-Midtfyn | 26,4 Mio.Kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i Faaborg-Midtfyn på 2 etager . Selve byggeri...

Widex

Widex

Nybygning | Allerød | 100-200 mio.kr.

Nybygning af kontorbygning i Gentofte på 6 etager hvor den ene etage er under...

Skolen på Grundtvigsvej

Skolen på Grundtvigsvej

Indv.renovering | Frederiksberg | 36 Mio.kr

Indv.renovering af undervisning & institution i Frederiksberg på 4 etager . S...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår