Det intelligente valg – indfri både energi- og komfortkrav

Annonce – Dato 23 mar 2017

Og giv samtidig et arkitektonisk løft til ældre boliger

Det intelligente valg – indfri både energi- og komfortkrav

Det intelligente valg – indfri både energi - og komfortkrav

Og giv samtidig et arkitektonisk løft til ældre boliger

Lad dig inspirere til smukke facadeløsninger med ISOVER Plus System

En efterisolering af boligen mindsker energiforbruget og øger komforten. Ønsker man samtidig at give boligen et arkitektonisk løft, er der god grund til at overveje ISOVER Plus System. Systemet giver mulighed for en række forskellige facadeløsninger i f.eks. træ, skifer, plademateriale, puds eller i en kombination af flere forskellige materialer. ISOVER Plus System er optimalt til at renovere boliger fra 70´erne og ældre, så de lever op til nutidens energi- og komfortkrav. Renoveringen sker på husets facade og mindsker ikke boligens indvendige kvadratmeter. Beboerne kan blive boende mens renoveringen foretages.

Spar på energien

En facaderenovering med ISOVER Plus System minimerer boligens varmeregning. Den nøjagtige besparelse afhænger af de eksisterende ydervægge i boligen, og hvilken isoleringstykkelse der vælges. Løsningen kan anvendes på bærende ydervægskonstruktioner af beton, porebeton, teglsten, træ eller klinkebeton. Det er nemt at arbejde med og tilpasning klares med almindelig håndværktøj. Boligen vil med en efterisolering forventelig opnå en bedre energimærkning. En bolig der kan dokumentere et mindre energiforbrug og lavere energiomkostninger bliver også et attraktivt salgsobjekt.

Også til nybyg

ISOVER Plus System kan med fordel anvendes til nybyg. Løsningen er enkelt, hurtigt og nemt at håndtere og monteres med almindeligt værktøj. Dertil kommer, at det er meget fleksibelt med tanke på valg af afsluttende beklædning, hvilket giver en stor arkitektonisk frihed.

Et aktuelt projekt: Københavns Klimakarré på Østerbro

Københavns Klimakarré er et renoveringsprojekt, hvor en innovativ tankegang skaber klimatilpassede løsninger til boliger & gårdmiljøer i en karrébebyggelse. Projektet tager udgangspunkt i regnvandshåndtering, større friarealer ved inddragelse af tage, styrkelse af naboskabet og optimering af bygningernes energiforbrug, dagslys og indeklima. ISOVERs Plus System anvendes til forbedring af klimaskærmen og som underlag til den valgte facadeløsning. (Kilde: Henning Larsen Architects)

Læs mere om Københavns Klimakarré her

Se montagen af Plus System

Se flere renoveringsprojekter

Se nybygprojekt her

Referenceprojekter fra Saint-Gobain ISOVER

Naturcenter Hindsgavl

Naturcenter Hindsgavl

Anlægsarbejde | Middelfart Kommune | 0,3 Mio.kr

Anlægsarbejde af samlingssteder i Middelfart Kommune . Selve byggeriet er påb...