Det bedste fra to verdener

Annonce – Dato 26 mar 2014

Siedle forsyner den mobile videosvartelefon Siedle Scope med helt nye indmad

Det bedste fra to verdener

Siedle forsyner den mobile videosvartelefon Siedle Scope med helt nye indmad – og supplerer det med den nye app til In-Home-bussen. Dermed kombinerer producenten fordelene fra begge teknologier til en sikker, mobil dørkommunikation.

Med den nye, tekniske basis udvider Siedle anvendelsesspektret og funktionen af den mobile videosvartelefon betydeligt. Nyt er repeateren til mere rækkevidde, en optimeret videokvalitet og billedhukommelsen, administrationen pr. software, brugerfladen og netværkstilslutningen. Hertil kommer yderligere funktioner som f.eks. hotelmodus og høreapparatkompatibiliteten.

Med den nye app til In-Home-bussen bliver Siedle Scope til en innovativ kombination for mobil video-dørkommunikation. Den fås gratis i App Store, og en gateway til IP-netværket følger med leveringen. De gennemtestede funktioner forbliver uændret: Siedle Scope er stadig den eneste mobile video-svarenhed på DECT-basis og samtidig en trådløs fastnettelefon.

Ved at forbinde disse to teknologier kombinerer Siedle fordelene fra DECT og mobile applikationer. Den gennemtestede standard DECT kan installeres og tages i brug uden større projekteringsarbejde og er på nogle områder bedre end WLAN eller mobiltelefoni, når det gælder audiokvalitet, interferensfølsomhed, tilgængelighed og standby-tid. Mobile applikationer er derimod eftertragtede, særdeles komfortable for kunden og dermed et stærkt argument for en videoløsning.

Mere rækkevidde, bedre videokvalitet
Stabile trådløse forbindelser har brug for de krævede rækkevidder, især i vanskelige bebyggelsesområder. Det opnår Siedle med den nye Scope-repeater, der forstærker det trådløse signal betydeligt efter behov. Op til seks repeatere kan køre parallelt.

Også videokvaliteten har Siedle forbedret. Den nyudviklede teknologi udnytter DECT-standarden endnu mere effektivt, overfører flere data og optimerer på den måde opløsningen og visningen af realtime-videobilledet. Den nye billedlagring administrerer op til 50 optagelser.

Betjening, dataudveksling og administration
Til Scope har Siedle udviklet en helt ny brugerflade. Startbilledskærmen leverer en oversigt over de vigtigste funktioner, navigationen gennemføres ved hjælp af tastekrydskombination. Samtaleanlæg, fastnettelefon, billedhukommelse samt omskiftnings- og styrefunktioner kan betjenes intuitivt. Telefonkontakter kan i fremtiden overføres fra mobilenhed til mobilenhed; enten fra apparat til apparat eller med den nye administrationssoftware. Den integrerede telefonbog gemmer 1.600 opkaldsnumre og op til tre pr.kontakt.

Redigering via telefontastaturet er stadigvæk muligt, men ikke mere nødvendigt: Med den browserbaserede, platformuafhængige administrationssoftware bliver konfigurationen enkel og komfortabel.

Netværkstilslutning og app
Den nye Scope-basisstation bruges samtidigt som IP-gateway, en LAN-tilslutning opretter forbindelsen til IP-netværket. Netværkstilslutningen muliggør desuden fremtidige softwareaktualiseringer.

Via den nye basisstation kan In-Home-bussen fra Siedle forbindes med de for tiden aktuelle generationer af iPhone og iPad, først til den lokale WLAN, senere også via mobiltelefoni. Den nye app udviklede producenten specielt til kravene for dørkommunikation; dens funktionalitet svarer til Siedles svartelefon. Video- og audioforbindelser indkobles straks og samtidigt, så snart forbindelsen er oprettet. Talekvaliteten opfylder de høje krav fra Siedle; døren åbnes som altid med et fingertryk på det tilsvarende symbol. En ekstra forespørgsel beskytter mod fejlagtig betjening, overførslen af døråbnerfunktionen gennemføres sikret via elektronisk signatur.

Den nye Scope forventes klar til levering fra april, den nye Siedle app fås på samme tid i App Store. Udvidelsen af app’en med det mobile netværk følger i form af update på et senere tidspunkt.

Siedle ledsager lanceringen på markedet med en omfattende kommunikationskampagne samt en salgsaktion for forhandlerne.

Billede ovenfor: Ens udvendig, helt ny indvendig: Siedle Scope med den nye app.
Billede i midten: Til de nyeste generationer af iPad og iPhone: Siedle appen til In-Home.
Billede nedenfor: Komfortabel: Den nye Scope med innovativ brugerflade, optimeret videokvalitet og omfangsrig billedlagring.

Referenceprojekter fra Siedle Nordic A/S

Bestseller

Bestseller

Nybygning | Aarhus | 600-800 mio. kr.

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 12 etager hvor den ene etage er under ...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...

Musikhuskvarteret i Aalborg

Musikhuskvarteret i Aalborg

Nybygning | Aalborg | 40,0 Mio.Kr.

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Aalborg med 21 lejligheder på 10 etager . Se...

Larsen Waterfront

Larsen Waterfront

Nybygning | Aalborg | 60 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 68 lejligheder på 11 etager hvor den e...