Den nye generation glasuld

Annonce – Dato 19 Apr 2018

Et dansk produkt til et bedre indeklima

Den nye generation glasuld

Kvalitet uden kompromis

Saint-Gobain ISOVER har en vision om at være den ubestridte markedsleder med innovative og bæredygtige isoleringsløsninger inden for byggeri og tekniske applikationer, som giver brugeren komfort og effektivitet og bidrager til at beskytte miljøet. Med den vision in mente, har ISOVER udviklet en ny generation af glasuld. En ny generation som udmærker sig på flere parametre.

Genbrug

Den nye generation glasuld er baseret på genbrugsglas. På grund af genbrugsglasset kan energiforbruget i produktionen reduceres. Det kræver mere energi at smelte råmaterialer end genbrugsglas.

Indeklima

Den nye generation af glasuld har modtaget Eurofins Indoor Air Comfort Gold certifikat. Indoor Air Comfort Gold certificeringen sikrer, at krav til lav emission fra produktet er opfyldt, og er et bevis på producentens fokus på kvalitet og bidrag til et sundt indeklima.

Arbejdsmiljø

Ovennævnte Eurofins Indoor Comfort Gold certifikat har også en betydning under installation, da der her ligeledes vil være lave emissioner. Produktet har modtaget EUCEB certifikat. EUCEB certificerede produkter er fremstillet af fibre, der opfylder kravene i Nota Q i EU-bestemmelserne om klassificering, mærkning og emballering af stoffer og blandinger (EF-nr. 1272/2008 og nr. 790/2009) og er derfor klassificeret som ikke-farlige. For at sikre, at fibrene overholder kriterierne, har EUCEB udpeget et uafhængigt 3. parts certificeringsorgan (BCCA), der overvåger, at alle EUCEB's krav til certificering er opfyldt.

Mere komfortabel håndtering og effektiv installering

Ud over de nævnte målbare certificeringer udmærker produktet sig ved, at det er komfortabelt at arbejde med. Produktet er blødt og rart at røre, men har samtidig en utrolig formstabilitet, som gør installeringen nem. Glasulden kan højkomprimeres op til 80 %. Det betyder, at der håndteres flere m2 per pakke under transport og på byggepladserne.

Produkterne fremstilles i formater, der passer til Danske byggetraditioner, hvilket sparer tid til unødvendig tilskæring og er med til at sikre en effektiv montage.

Miljø og arbejdsmiljø strategi

Saint-Gobain ISOVER har certificerede strategier for både det eksterne miljø (ISO14001) og for arbejdsmiljø (OHSAS18001). Derudover er ISOVER også certificeret på energiledelse iht. ISO50001.

Du kan altid læse mere på www.isover.dk/ny-generation eller kontakte ISOVER på: 7217 1717, isover@isover.dk

Referenceprojekter fra Saint-Gobain ISOVER

Naturcenter Hindsgavl

Naturcenter Hindsgavl

Anlægsarbejde | Middelfart Kommune | 0,3 Mio.kr

Anlægsarbejde af samlingssteder i Middelfart Kommune . Selve byggeriet er påb...