Dekton® Chromica | Daniel Germani

Annonce – Dato 23 Apr 2020

Dekton® The Collection 2020 præsenterer Dekton® Chromica, en smuk serie med to smukke farver, Baltic og Faroe, som er et resultat af samarbejdet mellem Cosentino og den internationalt anerkendte arkitekt og designer, Daniel Germani.

Dekton® The Collection 2020 præsenterer Dekton® Chromica, en smuk serie med to smukke farver

Inspiration fra naturens vildeste og mest fjerntliggende egne

Med en elegant, mat finish som skaber et sofistikeret dramatisk udtryk, henter Dekton® Chromica inspiration direkte fra nuancer fundet i naturens mest storslåede og afsidesliggende egne. Kollektionen, som er skabt i et tæt samarbejde mellem Daniel Germani Designs og Cosentinos R&D afdeling, trækker naturens rå kraft ind i moderne arkitektur og design med to helt igennem unikke farver, Baltic og Faroe. De intense karakterer i Baltics blå og Feroes grønne toner er perfekte til elegante, sofistikerede og afbalancerede projekter med stærk personlighed.

Baltic

udspringer af havets mest vovede dybder, af kampen mellem lys og mørke om at være den dominerende nuance i havet. Et rent æstetisk mørkeblåt koncept, der udstråler en stærk og på samme tid rolig personlighed.

Feroe

Farven Feroe er inspireret af naturens skjulte og uudforskede hjørner og kombinerer en dunkel og sofistikeret karakter, der resulterer i en unik, mørkegrøn farve. En tone skabt i harmoni, som på perfekt vis indfanger både varme og friske farver.

Farver målrettet tidens trends

Med lanceringen, som er en del af The Collection Dekton® 2020, udvides den nuværende farvepalet fra Dekton® med farver målrettet tidens trends i farver og udtryk. Nyhederne kan allerede nu opleves hos udvalgte forhandlere.

Læs mere om The Collection Dekton® 2020 her.

Om Daniel Germani Daniel Germani er kreativ direktør og grundlægger af Daniel Germani Designs, en designvirksomhed, der har specialiseret sig i moderne møbler, interiørdesign, renovering og arkitektur. Efter at have afsluttet sin Master i arkitektur i sit hjemland, Argentina, arbejdede Daniel 8 år I Europa med forskellige kreative iværksætterinitiativer, inden han med base i Phoenix, Arizona, etablerede design- og arkitektursamarbejder worldwide med globale brands som Cosentino, Brown Jordan Outdoor Kitchens og Riva 1920. ASA-D2, et udekøkken designet i samarbejde mellem Dekton by Cosentino og Brown Jordan Outdoor Kitchens fik branchemæssig opmærksomhed med bl.a. Interior Design 2017 Best of Year (BOY) Award for Outdoor Furniture og som finalist i 2017 NYCxDesign Awards.

Furniture og som finalist i 2017 NYCxDesign Awards

Daniels førende, globale position har givet ham adskillige markante positioner ved brancherelaterede konferencer og messer som the Montreal World Design Summit, London’s Clerkenwell Design Week, og ved Kitchen and Bath Industry Show (KBIS) i 2017 og 2018.

Daniel Germanis æstetik trækker tråde til Bauhaus, Oscar Niemeyer, Le Corbusier, Mies og Frank Lloyd Wright – og hans filosofi er enkel: Godt design skal altid være ærligt og inspirerende.

Yderligere information: www.cosentino.com. Tlf. 75 80 62 00.

Referenceprojekter fra Cosentino

Ti Trin Ned

Ti Trin Ned

Fredericia

Ejerne af Ti Trin Ned, restaurantchef Mette Hvarre Gassner og køkkenchef Rain...

ToHa - Tel Aviv

ToHa - Tel Aviv

Tel Aviv

Det nye israelske bygningsværk, ToHA i Tel Aviv rummer over 28.000 m2 Dekton ...

Kap West

Kap West

Opførelse af Cape West-kontorbygning i det centrale distrikt "Am Hirshgarten"...

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Stockholm

Byggeriet af Grävlingen blev afsluttet i 2018 og vandt samme år The Macael ...