Cosentino præsenterer The Collection | Dekton® 2020

Annonce – Dato 13 mar 2020

’The Collection’ lanceres nu af den førende globale producent af overflader til arkitektur og design, Cosentino, både nye, markante designs, eksklusive farver – og en helt ny tilgang til nylanceringer og segmentering. Ambitionen er at skabe unikke kollektioner af banebrydende, eksklusive designs – og at give disse et markant afsæt ved at lancere og markedsføre dem samlet under konceptet ’The Collection’.

 samlet under konceptet ’The Collection

Dette bliver fremadrettet én samlet platform, hvorfra Cosentino vil afsløre såvel nye serier som nye farver på tværs af virksomhedens tre bærende brands: Dekton®, Silestone® og Sensa by Cosentino®.

Den nye systematik afspejles i en målrettet segmentering, som samtidig betyder at udvalgte kollektioner kun bliver tilgængelige hos udvalgte forhandlere, som er en del af Cosentinos loyalitetsprogrammer.

The Collection Dekton® 2020

Det innovative tiltagCosentinos loyalitetsprogrammer

Det innovative tiltag starter i år med den globale lancering af ’The Collection Dekton® 2020’, hvor avantgarde designs, nye farveholdninger og iøjnefaldende features fra fire smukke delkollektioner med vidt forskellige udtryk mødes og smelter sammen til en helhed:

Dekton® Liquid

Mest markant er den levende, foranderlige elegance fra Dekton® Liquid, som er designet af det London-baserede designstudio PATTERNITY og allerede ved prælanceringen på Miami Design Forum i slutningen af 2019 skabte store forventninger.

Dekton® Chromica

Også Dekton® Chromica, designet i samarbejde med Daniel Germani Designs, skiller sig ud og indfanger naturens skrøbelighed i smukke naturnuancer, lige som.

Avant-Garde’20

Det samme er tilfældet med den tredje markante nyhed Avant-Garde’20, der fanger opmærksomheden med farverige, avancerede farvekombinationer, som er designet til at skabe anderledes, iøjnefaldende interiørdesign.

Portfolio’20

Sidst men ikke mindst rundes ’The Collection Dekton® 2020’ af med nye, neutrale farver, der skaber ro og fleksibilitet målrettet klassiske indretninger i neutrale farveskalaer, samlet i kollektionen Portfolio’20.

De fire designlinjer præsenteres online over de kommende uger.

Se mere på www.cosentino.com/da-dk/nyheder.

Yderligere information: www.cosentino.com/da-dk, tlf. 75 80 62 00.

Referenceprojekter fra Cosentino

Ti Trin Ned

Ti Trin Ned

Fredericia

Ejerne af Ti Trin Ned, restaurantchef Mette Hvarre Gassner og køkkenchef Rain...

ToHa - Tel Aviv

ToHa - Tel Aviv

Tel Aviv

Det nye israelske bygningsværk, ToHA i Tel Aviv rummer over 28.000 m2 Dekton ...

Kap West

Kap West

Opførelse af Cape West-kontorbygning i det centrale distrikt "Am Hirshgarten"...

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Stockholm

Byggeriet af Grävlingen blev afsluttet i 2018 og vandt samme år The Macael ...