BROMO & MILAR

Annonce – Dato 6 Dec 2018

Bromo og Milar er to nye, mørke, matte nuancer, der tilfører rolig elegance til både indendørs- og udendørs designprojekter. De spreder harmoni , understøtter det personlige udtryk – og er samtidig praktiske og nemme at vedligeholde.
Bromo og Milar er en del af henholdsvis Dekton® Natural Collection og Dekton® Industrial Collection, og som kollektionernes øvrige nuancer er de ultra-kompakte overflader en garanti for såvel holdbarhed som unikke tekniske og æstetiske karakteristika.

Dekton® by Cosentino, de innovative, ultra-kompakte overflader til moderne arkitektur og interiør, lancerer nu to nye farver, Bromo og Milar. Mørke, matte nuancer med en rolig elegance, som giver den modige, ambitiøse kunde mulighed for at tilføre personlighed til både inden- og udendørs arkitektur og indretning.

Bromo med sit naturlige og organiske udtryk og Milar med en æstetik, som trækker reference til gamle industriskibe i udkanten af de store byer, er designet til at spille en markant rolle i originale og kreative bygge- og boligprojekter. De kan både sætte stemningen med et rustikt vintageudtryk – eller fusionere med og understøtte aktuelle eller avantgarde indretningstrends og –designs.

De mørke, underspillede og bløde toner skaber et harmonisk og ’ordentligt’ visuelt resultat, mens kombinationen af designet og den karakteristiske Dekton® by Cosentino kvalitet udstråler skønhed, funktionalitet – og ikke mindst garanterer holdbare og unikke tekniske og æstetiske egenskaber.

Bromo

Bromo har en smuk mørkeblå nuance, som er inspireret af homogene, metamorfiske klippesten som f.eks. skifer. Et raffineret, nedtonet grafisk udtryk, en detaljeret tekstur og en naturlig æstetik definerer den stemningsfulde farve, som er perfekt til alle indretninger. Bromo er designet til perfekt at matche ind i den bestående Dekton® Natural Collection, en serie som understøtter Cosentinos ønske om at genskabe naturen på den smukkeste måde.

Milar

Grå og brune toner blander sig og danner udgangspunktet i den nye farve, Milar, som matcher designtrends inspireret af oxiderede og slidte, rå materialer. Den lyse, plettede grafik og de mørke, fejende skygger giver Milar en stærk karakteristik – og gør den til en anvendelig, mættet farve, som passer perfekt ind i den aktuelle og populære Dekton® Industrial Collection. En banebrydende, opsigtsvækkende serie med afsæt i et moderne, urbant look, som man forelsker sig i ved første blik.

De nye farver, som lanceres i tykkelserne 8, 12 og 20 mm, er en udvidelse af Dekton® kollektionens mest konkurrencedygtige designs og vil være at finde på det danske marked fra November 2018.

 

OM DEKTON® FRA COSENTINO

Dekton® fra Cosentino er en ultra-kompakt overflade, som udgør en helt ny og innovativ type af overflader udviklet med et mål om en status som global markedsleder målrettet arkitektur og design af både indendørs- og udendørsarealer.

Dekton® er en avanceret blanding af de råmaterialer, der indgår i produktionen af glas, porcelæn og kvartsoverflader – og kan gengive alle materialer på kvalitetsmæssigt højt niveau. Dekton® producers i store formater (op til 320 x 144 cm) og elegante tykkelser (0,8, 1,2 , 2 og 3 cm) og har overlegne tekniske karakteristika: UV resistent, modstandsdygtig mod slag, ridser, slid og pletter, varme-, frost- og stødresistent – og en meget lav vandabsorbering.

De unikke Dekton® karakteristika tager afsæt i eksklusiv, specialteknologi og produktionsproces, som Cosentino Gruppens R&D afdeling har udviklet. Produktet fremstilles ved hjælp af en beskyttet, innovativ proces, Particle Sintering Technology – eller ’en teknik med sintrede partikler’ (PST). Processen er en innovativ, ultra-komprimeringsproces, der bidrager Dekton®s status som et helt revolutionerende produkt: holdbart, let at vedligeholde – og med potentiale til såvel indendørs som udendørs brug til bl.a. gulve, facader, vægbeklædninger og bordplader.

Den internationalt anerkendte arkitekt og designer Daniel Libeskinds eneste værk på den iberiske halvø, ’Beyond The Wall’ er skabt af Dekton® - og Dekton® er sponsor af ’Rafa Nadal Academy by Movistar’, hvor mere end 40.000 m2 Dekton® indgår som bl.a. facader, gulve, belægning og andre beklædninger.

Øvrige internationale Dekton® projekter:

Archway Tower (London) Le Meridian (Taiwan) , Hipotels Hotels (Mallorca), Gunni&Trentino Showroom (Madrid), TOPA Sukalderia (San Sebastian), Cap Ferrat ( Rio de Janeiro), restaurant The French Laundry (Californien).

Dekton XGloss® blev tildelt den attraktive Red Dot Design Award ’Product Design 2016’ www.dekton.dk

Referenceprojekter fra Cosentino

Ti Trin Ned

Ti Trin Ned

Fredericia

Ejerne af Ti Trin Ned, restaurantchef Mette Hvarre Gassner og køkkenchef Rain...

ToHa - Tel Aviv

ToHa - Tel Aviv

Tel Aviv

Det nye israelske bygningsværk, ToHA i Tel Aviv rummer over 28.000 m2 Dekton ...

Kap West

Kap West

Opførelse af Cape West-kontorbygning i det centrale distrikt "Am Hirshgarten"...

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Grävlingen, Regeringsgatan, Stockholm

Stockholm

Byggeriet af Grävlingen blev afsluttet i 2018 og vandt samme år The Macael ...