Behovsstyret udsugning

Annonce – Dato 31 okt 2017

Det nye sort inden for ventilation

Behovsstyret udsugning

Behovsstyret udsugning

Det nye sort inden for ventilation

På Building Green 2017 introducerer Ventilationsvinduet intelligent styring af til-luft og genvinding af afkastluften, hvilket imødekommer mange arkitekters drøm om at reducere mængden af ventilationsrør. Det åbner for helt nye muligheder for at forenkle og forbedre indeklimaløsningen og erstatte balanceret ventilation. En mulighed, som vil få stor betydning ved renovering af etageejendomme.

Bæredygtighedsprisen

2016 Modtagelsen af Bæredygtighedsprisen på Building Green messen i 2016 har haft turbo-effekt på interessen for Horn-Groups Ventilationsvinduet og mulighederne for at skabe helt nye enkle og velfungerende indeklimaløsninger i nybyg og renovering. Omsætningen hos Horn-Group er mere end fordoblet det seneste år, og mange nye referenceprojekter er kommet til og kan ses på den nye hjemmeside.

Ventilationsvinduet med i Bygningsreglementet

På bare et år har Horn-Group introduceret ”verdens enkleste energi- og indeklimaløsning” og opnået at få Ventilationsvinduet skrevet ind i Bygningsreglementet. Nu løfter virksomheden sig til næste niveau og i samarbejde med IKM A/S varmepumpeløsninger og IC-Meter introducerer Horn-Group på Building Green det, som mange eksperter forventer vil blive det nye sort i byggeindustrien, nemlig behovsstyret udsug i én samlet løsning.

Mindre energiforbrug, reduceret rørføring og kortere byggeperiode

Ved at målrette luftskiftet i bygningen til de tidspunkter og områder, hvor der er aktivitet, kan der opnås væsentlig forbedring af indeklimaløsningen med et meget mindre energiforbrug, reduceret rørføring og kortere byggeperiode m.m. Løsningen kan stadig opfylde BR’s krav til luftskifte, men med IC-meter-målingerne som en del af løsningen vil hver enkelt bolig få nyttige data om fugt, CO₂, temperatur mv.

Indtag af frisk forvarmet luft uden trækgener

Ventilationsvinduet er nøglen til at få frisk forvarmet luft ind i boligen på en komfortabel måde – uden trækgener og i mængder som opfylder BR’s krav. IKM’s udsugsvarmepumpe sikrer luftskiftet og udnytter effektivt afkastluften til at producere varmt brugsvand og varme. IC-meter leverer sensorer, styring og databehandling mv. En stærk løsning fra et stærkt team, som for altid vil ændre måden vi ventilerer og skaber godt indeklima på.

Besøg Ventilationsvinduet på Horn-Groups stand på Building Green 2017 og hør mere om behovsstyret udsug. På messen vil virksomheden vise, hvordan beregningerne foretages, og hvad energitilførslen fra Ventilationsvinduet betyder i konkrete projekter.

 

Referenceprojekter fra LivingBetter A/S

Frederikshavn boligforening

Frederikshavn boligforening

Sæby

Bygherre: Frederikshavn Boligforening. Entreprenør: Frederikshavn Boligfor...

Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse

Indv.renovering | København | 45 Mio.kr

Indv.renovering af kontor, butikker m.m. i København på 5 etager . Selve bygg...

Ndr Frihavnsgade 50

Ndr Frihavnsgade 50

København

Renovering af ældre ejendom med 18 lejligheder og 3 nybyggede taglejlighede...

Villa Grenaa

Villa Grenaa

Grenaa

Villa på 135m2 bygget i træ med skiferbeklædning. Energi og indeklimaløsni...