Begynd på apteringen mens mureren arbejder

Annonce – Dato 26 okt 2017

Nyt facadesystem fra ISOVER optimerer byggeprocessen

Begynd på apteringen mens mureren arbejder

Nyt isoleringssystem til etage- og boligbyggeri giver en række fordele

WeatherProof Facade System

Med det nye WeatherProof Facade System reduceres byggeperioden for etagebyggerier, planlægningen bliver nemmere, og byggeriet kan tages betydelig tidligere i brug.

En bedre totaløkonomi

De stærke fordele ved ISOVER WeatherProof Facade System skyldes, at man med det nye isoleringssystem kan isolere bagmurselementerne i en selvstændig arbejdsproces fra bund til top og helt uafhængigt af opmuringen af skalmuren.

Bygningen kan lukkes tidligere end ellers, og der kan hurtigere sættes varme på bygningen. Alt indvendigt arbejde og apteringen kan påbegyndes og færdiggøres uafhængigt af vejrliget og af den udvendige opmuring.

Denne uafhængighed imellem det indvendige og udvendige arbejde sikrer enklere planlægning og gør det nemmere at overholde selv en stram tidsplan. Hele byggeperioden reduceres, og bygningen står tidligere klar til at blive taget i brug. Dermed forbedres byggeriets totaløkonomi.

Lad ikke vejret stoppe byggeriet

Facadesystemet er vejrbestandigt og kan stå ubeskyttet mod vejrliget i op til 12 måneder. Uanset hvor dårligt vejret er. Vinterbyggeri bliver en betydelig mindre udfordring.

Montagen udføres hurtig og præcis og der er ingen kuldebroer. De enkelte glasuldselementer låser sig til hinanden og fastgøres til bagmuren med låsebrikker sat på murbindere, som på forhånd er støbt ind i bagmurselementerne. ISOVER WeatherProof Facade System tilpasses nemt omkring vinduer, døre hjørner mm.

Facadeelementerne har en lambdaværdi 30 mW/m K og kan kombineres med hulmursisolering λ 30, 32 eller 34.

En ekstra fordel

ISOVER WeatherProof Facade System er Brandklasse Euroclass A2-s1, d0 ubrændbar isolering, hvilket gør konstruktionsdetaljerne lette at løse. Det betyder samtidig, at der ved etagebyggerier over to etager ikke er behov for at etablere ekstraforanstaltninger med løbende brandteknisk afdækning af facadeisoleringen i byggeperioden. Det er en stor fordel især ved etagebyggeri.

Læs mere om det nye ISOVER WeatherProof Facade System her eller kontakt teknisk service 72171727.

Referenceprojekter fra Saint-Gobain ISOVER

Naturcenter Hindsgavl

Naturcenter Hindsgavl

Anlægsarbejde | Middelfart Kommune | 0,3 Mio.kr

Anlægsarbejde af samlingssteder i Middelfart Kommune . Selve byggeriet er påb...