Barrierefri adgang

Dato: 31 Aug 2016

Fleksibel kommunikation – tilgængelighed for alle

Barrierefri adgang

Barrierefri adgang

Fleksibel kommunikation – tilgængelighed for alle

Gennem flere år har Siedle tilbudt individuelle porttelefonløsninger til deres kunder, og nu præsenterer de nyheden barrierefri adgang. Ved barrierefri bygninger handler det ikke blot om bygningsmæssige foranstaltninger, som f.eks. kørestolsramper eller brede døre. Det handler også om, at alle besøgende føler sig godt tilpas i bygningen. Siedles kommunikationssystemer muliggør, at også fysisk begrænsede besøgende kan orientere sig og betjene teknik intuitivt og problemløst. 

Hørehæmmede og svagtseende hjælpes ved tærsklen

Siedle tilbyder blinde og meget svagtseende en storfladet opkaldsknap med fremhævet brailleskrift, som med det samme kan identificeres af synshæmmede. Ved tærsklen hjælper Siedle også hørehæmmede med en induktiv tilkobling, der er en hjælp for mennesker, der bruger høreapparat.

For den hørehæmmede signalerer statusindikeringen samtaleanlæggets status. Endvidere svarer statusindikeringen til ”to-sanse-princippet”, idet den signalerer både optisk og akustisk, hvilken funktion der er aktiv i øjeblikket.Det betyder, at også døve og hørehæmmede får klare tilbagemeldinger fra dørtelefonanlægget. Med disse specielle funktioner tilbyder Siedle den bedste brugervenlighed, sikkerhed og komfort for mennesker med et handicap.

Ikke en specialløsning

”I vores dialog med arkitekter og ingeniører taler vi meget om arkitektur på tærsklen”, fortæller direktør Per Thomsen og fortsætter: ”Hvad er det for en bygning, dørtelefonen skal installeres på, og hvem bor på den anden side af tærsklen? Hvad fortæller arkitekturen ved indgangen den besøgende, og hvilket førstehåndsindtryk skal dørtelefonen efterlade? Og ikke mindst: skal den være tilgængelig for alle? Siedles løsninger til barrierefrihed ved tærsklen er ikke en specialløsning, det er en standardfunktion, som blot kan vælges til.”

► For nærmere oplysninger: www.siedle.dk og Barrierefrihed

 

 

Referenceprojekter fra Siedle Nordic A/S

Bestseller

Bestseller

Nybygning | Aarhus | 600-800 mio. kr.

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 12 etager hvor den ene etage er under ...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...

Musikhuskvarteret i Aalborg

Musikhuskvarteret i Aalborg

Nybygning | Aalborg | 40,0 Mio.Kr.

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Aalborg med 21 lejligheder på 10 etager . Se...

Larsen Waterfront

Larsen Waterfront

Nybygning | Aalborg | 60 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 68 lejligheder på 11 etager hvor den e...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår