Bæredygtigt tekstilmateriale til ventilationsløsninger

Dato: 9 okt 2020

Som den eneste producent i verden tilbyder KE Fibertec specialfremstillede tekstiler fra eget væveri. Det gør dem i stand til at styre hele produktionsprocessen af deres materialer. Med materialet GreenWeave kan KE Fibertec tilbyde tekstilkanaler, der er velegnet til komfortinstallationer med høje krav til indeklimaet såsom kontorer, skoler, fitness, laboratorier og konferencefaciliteter.

Bæredygtigt tekstilmateriale til ventilationsløsninger

Ren indåndingsluft i rummet

En af de mange fordele ved GreenWeave er, at det virker som et M6-forfilter jf. EN 779:2012, som sikrer en ren indåndingsluft i rummet. KE Fibertec kan tilbyde flere forskellige permeabiliteter, der gør det let at dimensionere meget præcist, så man opnår lavt lufttryk og dermed energibesparelser.

GreenWeave er velegnet til komfortinstallationer med høje krav til indeklimaet

Længere vaskeintervaller i forhold til lignende produkter

Med den højeste støvbæreevne på markedet på 25 g/m³ tekstiloverflade iht. EN 779:2012 har GreenWeave samtidig længere vaskeintervaller – helt op til 3-4 gange længere i forhold til lignende produkter. GreenWeave er et 100% nedbrydeligt materiale uden kemiske tilsætningsstoffer og med en Cradle to Cradle-certificering et bæredygtigt materiale, velegnet til tekstilbaserede ventilationsløsninger.

Se case-historien Elan Fitness, hvor KE Fibertec har sørget for effektiv luftfordeling i det 800 m² store fitnesscenter.

Ke Fibertec ventilationsløsning

BUILDING GREEN TOGETHER 2020 - Få gratis viden om fremtidens arkitektur og bæredygtigt byggeri
– tilmeld dig her!

Yderligere information: www.ke-fibertec.dk, tlf. 75 36 42 00.

Mere om produktet Tekstilbaseret ventilation

Tekstilbaseret ventilation

Skræddersyede løsninger til effektiv luftfordeling

Ke Fibertec - Inspirationsbrochure
Vask af tekstilkanaler

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår