Arkitektur og design smelter sammen

Annonce – Dato 22 Feb 2018

Siedle dørkommunikation til Carlsberg Forskerboligerne

Arkitektur og design smelter sammen

Arkitektur og design smelter sammen

Siedle dørkommunikation er valget til Carlsberg Forskerboligerne i Valby

Siedle er et premium-mærke for dørkommunikation. Som prisbelønnede med talrige udmærkelser, står produkterne for innovativt design, bæredygtige teknologier og et maksimum af funktionel kvalitet, hvilket begrunder brandets succes som en af verdens førende producenter af dørkommunikation. Med fokus på detaljer, former og farver imødekommer Siedle selv de mest ambitiøse projekter med de højeste arkitektoniske og funktionelle krav.

Ikoniske referencer

Siedle er anerkendt som førende inden for kommunikations- og systemløsninger til tærsklen i adgangsmiljøet og betjener utallige prestigefyldte byggeprojekter verden over. Ligeledes har Siedle Nordic markeret sig markant i de nordiske lande gennem de sidste 30 år med kommunikations- og systemløsninger til profilerede og arkitektoniske bygninger som:

  • Det Kongelige Bibliotek, (Schmidt Hammer Lassen, 1999)
  • Astrup Fearnley Museet, Oslo (Renzo Piano, 2002-2012)
  • Operahuset i Oslo (Snøhetta, 2007)
  • 8-Tallet i Ørestaden, Kbh. (BIG (Bjarke Ingels Group), 2011)
  • Det Nye Universitetshospital i Aarhus, DNU (C.F. Møller Architects, 2012-2019)
  • Musikhuskvarteret i Aalborg (Schmidt Hammer Lassen, 2015)
  • Bestsellers hovedkvarter i Aarhus (C.F. Møller Architects, 2015)

Det er ikke tilfældigt at Siedle blev valgt til ovennævnte ikoniske projekter, da de enorme udfordringer kun kan løses med førsteklasses kvalitet og hvor sikkerhed har særdeles stor betydning. Siedle imødekommer projekter med de højeste arkitektoniske og funktionelle krav, hvad enten der er tale om renovering eller nybyggeri, med respekt for bygningens overordnede linjer og æstetiske udtryk.

Forskerboligerne i Carlsberg-byen

Indgangen til en bygning er det første indtryk den besøgende får, og den er derved en stor del af dens identitet. Derfor er det en god idé at tænke både funktion og udtryk, når der skal vælges dørtelefon. Således at arkitektur og design smelter sammen og danner en sammenhængende enhed. Som de førende på markedet, udvikler Siedle skræddersyede løsninger, der gør det muligt at komme i mål med de store arkitektoniske visioner, uden at gå på kompromis med kvaliteten. De tilpassede kommunikations- og systemløsninger udvikles til det enkelte projekt. Det ses i Forskerboligerne i Carlsberg-byen, hvor Siedle smukt sætter det sidste præg på æstetikken.

Arkitektonisk omtanke og perfektionisme

For Siedle er en del af visionen netop, at dørkommunikation tænkes ind i byggeprojekter fra begyndelsen. Det er netop det man oplever i Carlsbergfondets Forskerboliger i Carlsberg-byen i København, hvor tærsklen mellem ude og inde beskyttes af et Siedle Classic video-dørtelefonanlæg i farven sablé. En nuance, som reflekterer bygningens førsteklasses materialer.

Det velovervejede materialevalg kommer til udtryk i unikke og smukke løsninger. Den gule murstensbygning på ca. 3.200 m², fordelt på 6 etager indeholder 22 varierende boligtyper samt udstillingsfaciliteter i stueetagen. Byggeriet, der er tegnet af Praksis Arkitekter, vidner om arkitektonisk omtanke og perfektionisme. Projektet er installeret af ENCO A/S og blev indviet i 2016.

Se mere om Forskerboligerne her

Kompromisløs udformning og finish

Siedle-løsninger er for dem, der stiller høje krav til både æstetik og funktionalitet. Deres enkelte formsprog, det elegante design, den dybe og gennemførte finish, der er modstandsdygtig over for rust og den kompromisløse udformning, der sikrer, at de til enhver tid matcher forventningerne og giver indgangspartiet en særlig ”finish”.

Se mere på www.siedle.dk

Referenceprojekter fra Siedle Nordic A/S

Bestseller

Bestseller

Nybygning | Aarhus | 600-800 mio. kr.

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 12 etager hvor den ene etage er under ...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...

Musikhuskvarteret i Aalborg

Musikhuskvarteret i Aalborg

Nybygning | Aalborg | 40,0 Mio.Kr.

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Aalborg med 21 lejligheder på 10 etager . Se...

Larsen Waterfront

Larsen Waterfront

Nybygning | Aalborg | 60 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aalborg med 68 lejligheder på 11 etager hvor den e...