Annexhuset, Havnehusene og Karréhuset i Horsens Havn

Dato: 17 sep 2020

Som en del af udviklingen af det tidligere Jernlager-område på havnen i Horsens er omkring 70.000 m² bebyggelse undervejs, bestående af en kombination af udlejningsboliger, erhverv, service, dagligvarebutik og oplevelsespladser. I tre af områdets bebyggelser har Uniplan Danmark bidraget med udstøbning af undergulve med slidlag og isolering med Thermolit EPS beton, dette er udført for Entreprenørfirmaet Torntoft & Mortensen A/S:

Annexhuset

Består af 44 ungdomsboliger i fire etager med tilhørende parkeringskælder. Bebyggelsen består af syv lejlighedstyper på mellem 52 og 80 m². Der etableres 19 p-pladser i parkeringskælderen. Alle boliger etableres med depotrum i kælder. Uniplan Danmark har støbt 1920 m² undergulve i Annexhuset.

Uniplan Danmark har støbt 1920 m² undergulve i AnnexhusetUniplan Danmark har støbt ca. 10.200 m² undergulve i Karréhuset

Karréhuset

Omfatter 157 boliger for Andelsboligforeningen Odinsgaard og en Meny dagligvarebutik. Byggeriet er fem til syv etager højt og rummer 2-, 3- og 4-værelseslejligheder. Uniplan Danmark har støbt ca. 10.200 m² undergulve i Karréhuset.

Entreprenørfirmaet Torntoft & Mortensen A/S står sammen med RUM arkitekter og COWI bag det ambitiøse byudviklingsprojekt, der kommer til at omfatte ca. 650 boliger fordelt på flere byggefelter.

Uniplan Danmark har støbt 7417 m² undergulve i Havnehusene

Havnehusene

Havnehusene består af to bygningskroppe med en karakteristisk terrasseopbygning, der stiger fra tre til otte etager og skaber fantastiske grønne taghaver i alle syd-/vestvendte gavle. Der er 94 lejligheder samt underjordisk p-kælder på 3.300 m². Uniplan Danmark har støbt 7417 m² undergulve i Havnehusene.

Thermolit EPS beton

Er en blanding af cement, polystyrenkugler og vand, som pumpes ud od udgør en isolering. Thermoliten gør, at det er lettere at fylde op mellem rør og installationer, sammenlignet med traditionel isolering.

Egenskaber for Thermolit EPS beton:

  • Et let materiale med høj styrke
  • Velegnet til isolering af etageadskillelser
  • Mindsker materialespild
  • Velegnet til udjævning af niveauforskelle og faldopbygning
  • Tidsbesparende erstatning for traditionel isolering
  • Velegnet til isolering omkring rørinstallationer
  • Lav u-værdi

Slidlag

Slidlagsmørtelen fremstilles ved en blanding af cement og sand. Blandingsforholdet varierer alt afhængigt af, hvor slidlaget skal anvendes. Cementslidlag er med sin ensartede overflade velegnet til påføring af støvbindingsmidler samt alle normale gulvbelægninger. Blanding og udlægning sker med kombinerede blande- og pumpemaskiner, der både kan være manuelle anlæg til mindre opgaver eller fuldautomatiske anlæg til større opgaver. Slidlag udlægges af fagfolk med mange års erfaring, efter at der er foretaget isolering med Thermolit EPS beton.

Slidlaget pumpes op og afrettes efter at der er lavet kotepunkter. Når det er gjort, lukkes og poleres overfladen med en glittemaskine. Herefter er det op til entreprenøren, hvilket gulv der skal lægges ovenpå.

Firmaprofil

Uniplan Danmark er det oplagte valg til at udføre Thermolit isolering og efterfølgende slidlag, fordi de er en nichevirksomhed, som har specialiseret sig i lige præcis dette område. Uniplan Danmark arbejder udelukkende på større byggeprojekter og ved derfor lige præcis, hvordan en større opgave skal gribes an. Dermed er man som bygherre sikker på, at opgaven bliver udført både korrekt og effektivt. Det gør planlægningsprocessen lettere i forhold til hvornår andre spillere på byggeprojektet skal i gang. Uniplan Danmark er garant for god service og et højt kvalitetsresultat.

Yderligere information: www.uniplandanmark.dk, tlf. 81 81 81 48, email: info@uniplandanmark.dk

Referenceprojekter fra Uniplan Danmark

Kubehusene

Kubehusene

Nybygning | København | 100 Mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 1 bygninger i København med 82 lejlighe...

Valby Maskinfabrik P2

Valby Maskinfabrik P2

Nybygning | København | 134 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i København med 66 lejligheder på 4 etager hvor den ...

Sundmolen byggefelt 5.3

Sundmolen byggefelt 5.3

Nybygning | København | 115 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i København med 83 lejligheder på 6 etager hvor den ...

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

Ombygning | København | 70 Mio.kr

Ombygning af boligblokke i København med 40 lejligheder på 17 etager . Selve ...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår