5-dobbelte multibaner med plads til alle

Annonce – Dato 29 Aug 2019

Da den gamle nedslidte multibane på Mølholm Skole var klar til udskiftning, skulle der tænkes nyt. Skolens elevtal var mere en fordoblet, men udendørs arealerne var stadig de samme. Resultatet blev at der nu står ikke mindre end fem vedligeholdelsesfrie multibaner – side om side.

5-dobbelte multibaner fra Tress til Mølholm Skole i Vejle

IMPONERENDE UDNYTTELSE AF SKOLENS UDEAREALER

På Mølholm Skole i Vejle, har man virkelig forstået at udnytte hver en kvadratmeter på udearealerne. Ligegyldig hvor man kigger hen, findes der udstyr og aktiviteter, som udfordrer de mange elevers forskellige niveauer og interesser.

Boldspil har dog altid være en stor del af livet i skolegården. Nogle elsker basket, andre spiller stikbold, og en helt anden flok spiller fodbold. Og fodbold er ikke kun forbeholdt drengene – pigerne vil også være med.

De nye 5-dobbelte multibaner er et stort hit på skolen. ”Eleverne er utroligt glade for multibanerne, og det er en ren fornøjelse, at se de forskellige klassetrin spille side om side” siger Anne Mette Øllegaard, afdelingsleder på Mølholm Skole.

TRESS multibaner er fremstillet i varmgalvaniseret stål

De nye 5-dobbelte multibaner er bygget på det eksisterende område, som nu har fået nyt liv. De fem baner er bygget sammen så man udnytter midter-banderne til to baner af gangen. Udover at det var en god økonomisk beslutning, har det også vist sig at eleverne nyder at være flere på samme område – med hver deres kamp i gang. ”Multibanerne er så eftertragtede, at vi har været nød til at dedikere den store bane til 9.-klasserne og resten til de øvrige elever – der skal være plads til alle” siger afdelingsleder Anne Mette Øllegaard, afdelingsleder på Mølholm Skole.

En multibane danner en god ramme for samvær, boldspil og leg, hvor børn og unge kan have det sjovt, samtidig med at de får pulsen i vejret. TRESS multibaner er fremstillet i varmgalvaniseret stål, der gør at banen uden problemer, kan modstå det omskiftelige danske vejr.

Mere om produktet Multibaner

Multibaner

Multibaner i alle ønskede størrelser, materialer, farver og designs

Multibaner LÆRK

Multibaner LÆRK

Se vores udvalg af multibaner i lærk

Læs mere

Multibaner Stål

Multibaner Stål

Se vores udvalg af multibaner i stål

Læs mere

Multibaner nonwood

Multibaner nonwood

Se vores udvalg af NONWOOD multibaner

Læs mere

InsideOut

InsideOut

Se vores udvalg af InsideOut multibaner

Læs mere

Pannabaner

Pannabaner

Se vores udvalg af pannabaner

Læs mere

Omnistadium Multibaner

Omnistadium Multibaner

Se vores udvalg af omnistadium multibaner

Læs mere

Hovedkatalog - Tress udemiljø

Hovedkatalog - Tress udemiljø

Bliv inspireret i vores store hovedkatalog

Læs mere

Produktkatalog - omnistadium

Produktkatalog - omnistadium

Læs brochure om omnistadium fra Tress

Læs mere

Legeplads ved skole i Sønderborg
Aktivitetsområde ved idrætsanlæg i romalt
Aktivitetsområde ved idrætsanlæg i lystrup