WAKEUP AARHUS

Ombygning af tidligere kontor- og laboratoriebygning til nyt Wake Up hotel i Århus, herunder nedrivning af etager, tilføjelse af to etager (5. og 6. sal) samt nye facader og vinduer. Det eksisterende bygningsværk bestod af to bygninger M. P, Bruuns Gade 25 og den bevaringsværdige M.P. Bruuns Gade 27.

Projektet omfatter alt 8.500 m², heraf ca. 5.000 m² ombygning og ca. 3.500 m² nye etager. Hotellet har 312 værelser samt morgenmadsrestaurant med køkken.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

NIC Denmark ApS

Bytømreren A/S og NIC Denmark har afsluttet endnu et spændende projekt, hvor deadlines er af afgørende betydning for et godt samarbejde.

NIC Denmarks vision om at have særlig fokus på at skabe værditilvækst og convenience for vore kunder er endnu engang realiseret.

Patrick Spandet – Projektleder hos Bytømreren A/S, udtaler bl.a. omkring samarbejdet med NIC Denmark:Der har undervejs i projektet været et yderst professionelt serviceniveau. NIC Denmark har været omstillingsparate og klar til at hjælpe i pressede situationer, hvilket betyder meget når der opstår uventede situationer, som hurtigt skal løses. Og ikke mindst det at det ender med et rigtig flot slutprodukt som er let at anvende. Bytømreren A/S har haft et rigtig godt samarbejde med NIC i forbindelse med levering af lysninger og vinduesplader til Wake Up Hotel, hvorfor det bestemt ikke er sidste gang at virksomhedernes veje krydser hinanden. Vi glæder os over at have hjulpet endnu en god kunde med at få løst en spændende opgave med tilpasninger af de inddækningsbehov, der har været undervejs i byggeriet, og glæder os over det fine resultat udtaler Helle Frostholm Skærbech CEO/Partner NIC Denmark ApS.


C2 Elements ApS

C2 Elements har leveret MODULO Skærmtegl til projektet.

Farven på de valgte skærmtegl er Red-OX. 


Produktkoblinger

TEMPIO

Sortiment af prima skærmtegl i naturel og glaseret skærmtegl og baguetts


Bundstykker / Vinduesplader

laves i færdige længder


Relaterede projekter

Ascot Hotel

Ascot Hotel

København

I samarbejde med Ascot Hotel har GROHE leveret armaturer til brus og håndvask...


Bella Sky - Marriott

Bella Sky - Marriott

Nybygning | København | 800,0 Mio.Kr

Nybygning af hotel & restauration i København med 800 lejligheder på 24 etage...


First Hotel Twentyseven

First Hotel Twentyseven

København K

Guldager har leveret drikkevandsgodkendt blødgøringsanlæg til First Hotel T...