Søndervig - Lalandia

Hos Lalandia i Søndervig finder du det bedste fra to verdener. Den til tider barske natur og det kolde Vesterhav kombineret med vandlandet Aquadome, hvor vandet altid er 28 grader og luften 30 grader, giver dig den mest fantastiske oplevelse på ét og samme sted.

Denne kombination stiller krav til områdets feriehuse, og dem har arkitekterne haft i tankerne, da de udviklede feriehusene til Lalandia i Søndervig. Resultatet er seks forskellige feriehuse i bedste kvalitet, hvoraf vi hos Taasinge Elementer har fornøjelsen af at levere tre af typerne: 4-personers, 8-personers og 12-personers huse.

Husene er designet med særlig tanke på de forskellige familier, der vil komme til at eje og benytte dem. Lalandia har lyttet til mere end 1 million tilbagemeldinger fra deres gæster fra Lalandia i Rødby og Lalandia i Billund, og rådført sig med førende eksperter på området.

Fælles for alle huse er, at det er træhuse i høj kvalitet, bygget af gode materialer. Der er masser af plads til familien, og godt med lys der strømmer ind fra de store vinduespartier med udsigt til terrassen. Alle terrasser passer til huset, så hele familien kan nyde morgenkaffen ude.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

Taasinge Elementer

280 huse, 3 hustyper og mere end 61.000 kvadratmeter komplette byggesystemer. Det er en kompleks opgave! Men ved at tænke smart i byggeprocessen, optimeres og forenkles selv den sværeste opgave. Lalandia i Søndervig er ingen undtagelse.

Vi præfabrikerer alle elementer i vores opvarmede produktionshaller, hvortil alle installationer bliver monteret. Og som kronen på værket, har vi yderligere optimeret byggeprocessen ved at indgå et stærkt samarbejde med Frøslev Træ. De leverer al facadebeklædning på specialmål til 22.000 kvadrameter facader i fem forskellige farver og mere end 100 længdevarianter. I samarbejdet med Frøslev Træ sikrer vi samtidig et materialespild på under 1%.

HURTIGT, ENKELT OG SIKKERT

Træelementer til 1 hus om dagen, 5 huse om ugen og 4 montagemænd pr. hus. Det kræver en smart byggeproces, hvor der ikke er plads til slinger i valsen, når leverancen af elementerne til Lalandia i Søndervig skal håndteres.

Vi leverer træelementer til i alt 280 huse til det nye ferieområde, hvor TE Montage står for montagen på husene. Vores præfabrikerede træelementer er med til at reducere byggetiden med 30% i forhold til traditionelt byggeri, hvilket gør, at der sikres en besparelse på over 20%.

Ydermere, sikrer vores samarbejde med Frøslev Træ, at der kan leveres et sundt byggeri – smart, hurtigt og enkelt. Frøslev Træ leverer nemlig træbeklædningen, med den rette forarbejdning og malerbehandling, til vores fabrikker, hvorefter beklædningen bliver monteret på vores facadeelementer, inden rejsen fortsætter til byggepladsen. Facadeelementerne er dermed fuldkommen klar til at modstå klimaet på byggepladsen fra dag 1. Det gør, at kvalitetssikringen af byggeriet er langt højere, og JCN Bolig kan bygge endnu hurtigere.


Arkitekt
Bay Arch - Ringkøbing
Beton Entr.
Jcn Bolig A/S
Bygherre
Norddan-Søndervig ApS
Bygherrerådgiver
Cowi A/S
Facadeleverandør
Frøslev Træ A/S
Hovedentreprenør
Jcn Bolig A/S
Hovedentreprenør
Junge Byg A/S
Ingeniør
AFRY (Åf Buildings Denmark P/S)
Præfabrikerede elementer
Taasinge Elementer A/S
Råhusleverandør
Taasinge Elementer A/S
Tømrer Entr.
Jcn Bolig A/S
Tømrer Entr.
Junge Byg A/S

Produktkoblinger

Facadeelementer

Taasinge Facadeelementer findes i 3 hovedtyper.


Projektdetaljer

Kategori:
Opførelse af ferieboliger
Adresse:
Lalandia 3 - 1. etape Søndervig Landevej
Houvig Klitvej
Ringkøbing
Ringkøbing-Skjern
Midtjylland
Budget (Mio. ):
400 mio.kr
Entr. form:
Hovedentreprise
Brutto kvm.:
40000
Lejligheder:
483
Etager:
1
Byggestart:
Maj 2020
Færdigt:
Oktober 2021
Byggeperiode:
18 Måneder
Oprettet:
2010
Opdateret:
2021-06-30

Relaterede projekter

Ascot Hotel

Ascot Hotel

København

I samarbejde med Ascot Hotel har GROHE leveret armaturer til brus og håndvask...


Bella Sky - Marriott

Bella Sky - Marriott

Nybygning | København | 800,0 Mio.Kr

Nybygning af hotel & restauration i København med 800 lejligheder på 24 etage...


Comfort Hotel, Københavns Lufthavn

Comfort Hotel, Københavns Lufthavn

Nybygning | Tårnby | 1000 mio.kr

Nybygning af hotel & restauration i Tårnby med 605 lejligheder på 13 etager h...


Comwell Roskilde

Comwell Roskilde

Nybygning | Roskilde | 20,0 Mio.Kr

Nybygning af hotel & restauration i Roskilde . Selve byggeriet er påbegyndt a...


Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår