Hotel SP34

I Sankt Peder Stræde i Københavns latinerkvarter er tre ældre ejendomme ombygget til det moderne SP34 boutique hotel med 118 værelser, konferencecenter og restaurant og selvfølgelig med al moderne komfort. VVS projekt løb op i syv millioner kroner til ombygningen af det gamle Fox hotel til det moderne boutique Hotel SP34. Renovering af hotellet er afsluttet i år 2013. Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

Viega A/S

Egholm VVS har valgt én systemleverandør til alle installationer, og det betyder en række fordele. Bredden giver mange fordele.

VVS’eren kan altid kontakte Viega med tekniske spørgsmål, og Viega sørger for en god backup med uddannelse i nye metoder og information om korrosion, hygiejne og optimal dimensionering. Varmt og koldt vand er ført i Sanpress rustfri stål og 16 mm Combi PB.

I badeværelserne er der brugt den nye Viega PB koblingsdåse til indbygning, der sikrer et godt flow, er pladsbesparende og kan monteres i en enkelt arbejdsgang.

Badeværelset er typisk en målestok for hotellets kvalitetsniveau, og på SP34 er de pænt store, holdt i lyse farver med hvide vægfliser og sanitet. Det væghængte Viega Eco Plus toiletstativ er en elegant løsning, der også er rengøringsvenlig.


Produktkoblinger

VVS - Installationssystemer

Til vand og varme samt køle- og trykanlæg


Relaterede projekter

Ascot Hotel

Ascot Hotel

København

I samarbejde med Ascot Hotel har GROHE leveret armaturer til brus og håndvask...


Bella Sky - Marriott

Bella Sky - Marriott

Nybygning | København | 800,0 Mio.Kr

Nybygning af hotel & restauration i København med 800 lejligheder på 24 etage...


First Hotel Twentyseven

First Hotel Twentyseven

København K

Guldager har leveret drikkevandsgodkendt blødgøringsanlæg til First Hotel T...