Verisure alarmselskab

Verisure er Nordens største alarmselskab. Med over 100.000 kunder i Danmark, er Verisure med til at gøre danske hjem tryggere. Danmark er desværre det mest indbrudsplagede land i Europa, men med et alarmsystem fra Verisure, er de danske hjem sikret døgnet rundt. Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Involverede firmaer

Guldager A/S

Guldager har til Verisure installeret et Delta-p blødgøringsanlæg, som kontinuerligt leverer blødt vand via et triplex system. Anlægget er blandt andet velegnet til større ejendomme.

Anlægget indstilles til den ønskede hårdhed, og den dynamiske bypass ventil sørger for, at den ønskede hårdhed er præcis selv ved skiftende flow og tryk.

Anlægget udmærker sig også ved et lavt salt- og vandforbrug, samt et meget lille tryktab, hvilket alt sammen gør anlægget energi- og miljøvenligt.

Guldager anbefaler, at hårdheden holdes på min. 6dH, da det ellers kan være svært at skylle sæben af hænderne og ud af tøjet i vaskemaskinen.

”Det er en bekostelig og meget tidskrævende opgave konstant at skulle vedligeholde toiletter og skifte perlatorer i vandhaner, der er stoppet til af kalk. Der var allerede en tydelig forbedring efter de første måneder. Steder, der før skulle renses og afkalkes gentagne gange, virker nu uden problemer. Faktisk har vi erfaret, at afkarboniseringsfilteret før kaffemaskinerne nu kan undværes'', udtaler driftstekniker Teis Kjær.


Produktkoblinger

Ejendomme

Guldager har til Verisure installeret et Delta-p blødgøringsanlæg, som kontinuerligt leverer blødt vand v ...


Relaterede projekter

Aarhus Havn

Aarhus Havn

Nybygning | Aarhus | 200 Mio.kr

Nybygning af kontorbygning i Aarhus på 5 etager . Selve byggeriet er påbegynd...


Abeenraa ABENA

Abeenraa ABENA

Nybygning | Aabenraa | 100,0 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i Aabenraa på 4 etager . Selve byggeriet er påbegy...

Al-Huset Dandy Park

Al-Huset Dandy Park

Vejle

Byggeår: 2019-2021 Arkitekt: Erik arkitekter Sted: DandyPark i Vejle (Inn...


Alfa Laval

Alfa Laval

Anlægsarbejde | Aalborg | 126 Mio.Kr

Anlægsarbejde af kontorbygning i Aalborg på 4 etager . Selve byggeriet er påb...